Добре дошли в Stars RPG едно място където мечтите стават реални! Купони, звезди, забавления...изживейте всичко това само при нас!
Надяваме се да се регистрирате и да помогнето за развитието на форума ни!
Добре дошли в Stars RPG едно място където мечтите стават реални! Купони, звезди, забавления...изживейте всичко това само при нас!
Надяваме се да се регистрирате и да помогнето за развитието на форума ни!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Деймън или Стефан (от дневниците на вампира)?
Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 4 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:06 am by Renesmee

» Познай цвета на очите на следващия.
Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 4 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:05 am by Renesmee

» Скинс generation 1 или 2?
Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 4 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:04 am by Renesmee

» Кой номер обувки носи следващия?
Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 4 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:04 am by Renesmee

» Сам или Дийн (от Свръхестествено)
Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 4 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:03 am by Renesmee

» Познай любимия герой от Дневниците на вампира на следващия!
Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 4 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:03 am by Renesmee

» Гласувайте за нас!/BG Top and etc./
Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 4 EmptyВто Юли 28, 2015 7:04 am by Майкъл Слейтър

» Отбор 1 срещу отбор 2
Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 4 EmptyВто Юни 16, 2015 5:30 pm by Майкъл Слейтър

» На кой подписа от двата предишни?
Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 4 EmptyВто Юни 16, 2015 5:29 pm by Майкъл Слейтър

Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула

Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm
Top posters
Алисън Хоуп (1388)
Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 4 Vote_lcapДомът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 4 Voting_barДомът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 4 Vote_rcap 
Серина Ван Дер Удсън (1032)
Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 4 Vote_lcapДомът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 4 Voting_barДомът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 4 Vote_rcap 
Renesmee (996)
Ефи Стонем. (692)
Annabelle Carter (680)
Kaya Lourence (617)
Тейлър МакКуин (509)
Lindsay Fawn (503)
Дияна МакКуин (500)
Никол Дж. Стюарт (452)
Vip friends of the forum
Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 4 3634557V Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 4 Scaled.php?server=821&filename=2l8x8om
Гласувайте за нас!!!
BGtop
Гласувай за мен в BGTop100.com
Bulgarian TOP

Flag Counter
Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 4 Flags_0
Статистика
Имаме 365 регистрирани потребители
Най-новият потребител е Melanie.

Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects

Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп

Go down 
+17
Нейтън Флувър
Ефи Стонем.
Йоан Харис
Никол Дж. Стюарт
Chuck Bass
Катрин Пиърс <3
Тейлър Бангшот
Дияна МакКуин
Cher Muse.
Зендая Блек
Lindsay Fawn
Сам Лайвли
Алисън Хоуп
Скарлет Грейс
Кари Престън
Annabelle Carter
Серина Ван Дер Удсън
21 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
АвторСъобщение
Нейтън Флувър
Study right!?
Study right!?
Нейтън Флувър

Брой мнения : 70
Име на героя : Нейтън Флувър

Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 4 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 4 EmptyПет Апр 08, 2011 9:03 am

- Хубаво име. - промълви той.
Нейтън се усмихна, като прие ръката на Йоан. След това се обърна отново към хората и леко се приближи към момичето, което туко що видя. Можеби те бяха единствените, който стояха около басейна в този момент, тъй като беше празно.
- А ти защо не си по бански? - засмя се Нейтън, като огледа Йоан и се усмихна. В същия момент се досети, че това беше тъп въпрос, защото той самия нямаше бански. Е, какво пък, щеше да се преживее някак.
Върнете се в началото Go down
Йоан Харис

Йоан Харис

Брой мнения : 160
Име на героя : Йоан, но най-често Джо

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 4 EmptyПет Апр 08, 2011 9:14 am

-Това е работната ми униформа.- Казах всеждайки поглед от фанелката до късите гащи и обратното и се засмях.
-До преди няколко минути бях на смяна като сервитьорка тук, но в последствие реших да остана за тортата. И явно съм изключила да се съблеча. -обясних набързо аз.
-Но обещавам да поправя грешката си.- Засмях се и му намигнах.
- Ами ти близък ли си с рожденничката?- полюбопитствах аз.
Макар, че беше малко безмислен въпрос след като беше дошъл за рожденния й ден, не всички се бяха натресли като мен.
http://sin-city-rpg.forum-motion.net/
Нейтън Флувър
Study right!?
Study right!?
Нейтън Флувър

Брой мнения : 70
Име на героя : Нейтън Флувър

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 4 EmptyПет Апр 08, 2011 9:21 am

Нейт кимна, като се замисли.
- Значи е късно да те черпя едно питие? - попита Нейтън, като се засмя и заедно с Йоан тръгнаха да вървят леко, бавно, говорейки си. Можеби нямаше да е толкова скучен за Нейтън рожден ден, както всички останали.
- Ами ти близак ли си с рожденничката? - попита момичето, като скръсти ръце и погледна Нейтън. Той .. повдигна рамене, като се усмихна.
- Ами .. едва ли. Но реших да я уважа. Все пак и без това бездействах. - засмя се Нейт, като с Йоан продължиха леко да се разхождат.
- Е, късно ли е? - засмя се той, като погледна бара.
Йоан Харис

Йоан Харис

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 4 EmptyПет Апр 08, 2011 9:31 am

Нейтън беше синпатичен , забавен, а и предлагаше пиене. На къде по-добре.
Приятна компания, алкохол а после и торта.Добре, че реших да остане.
Със покана, без покана. Какво значение имаше. Подсмихнах се на собствените си мисли и продължих да ходя бавно редом с Нейтън.
Направо й се услади, но не беше сигурна от кое точно.
-Късно ли? - започнах с префърцунен глас.- Каква жена ще съм, ако откажа на такъв симпатяга да ме почерпи.
- Да не говорим, че не успях да се възползвам от чашките който разнасях качествено.- допълних и се засмях.
Алисън Хоуп
Администратор
Администратор
Алисън Хоуп

Брой мнения : 1388
Име на героя : Алисън Хоуп

Информация за героя.
Семейство: Семейство::
Гадже: Гадже:: Alex Colle
БФФ: БФФ:: Effy Stonem.

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 4 EmptyПет Апр 08, 2011 9:49 am

След тортата всички отидохме в хола. Насядахме на земята, а аз отидох да потъря шише за играта. Отидох до кухнята, където беше най-вероятно д аима празно шише. Намерих едно и тръгнах отново към хола. Всички чакаха. Аз се настаних удобно и дложих шишето в кръга. Завъртях го силно. Посочи...
https://stars-rpg.bulgarianforum.net
Йоан Харис

Йоан Харис

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 4 EmptyПет Апр 08, 2011 10:15 am

Точно си взле ме чашите с Нейтън и хората около тортата започнаха да влизат. От някой дочух за игра на шише и мозъка ми веднага прещрака. Охилих се на Нейт. Кимнах му в посоката накъде се бяха насочили. И без да го чакам направо хванах ръката му над китката и го поведох на там.
Насядахме с кръг. Първа бях избрана аз и едно момче да се целунем набързо.
Наведох се напред и го направих. След което завъртях шишето и се падна някакво друго момче, не го познавах но някой се обади и разбрах че се казва Сам.
Зендая Блек
Study right!?
Study right!?
Зендая Блек

Брой мнения : 80
Име на героя : Зендая Блек

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 4 EmptyПет Апр 08, 2011 10:30 am

Следващата бях аз. Какъв късмет... Паднах се със Сам..Трябваше да му разкопчая ризата и да го целувам. Нищо трудно.
Станах и отидох до Сам.
Седнах в скута му и разкопчах ризата. Започнах страстно да го целувам първо по устните, а след това и надолу. След като свърших станах и се върнах на мястото ми.
Взех шишето и го завъртях. Беше ред на...
Ефи Стонем.
Администратор
Администратор
Ефи Стонем.

Брой мнения : 692
Име на героя : Елизабет Стонем.

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 4 EmptyПет Апр 08, 2011 11:40 am

Явно сестричката беше решила да ме измъчва...замери ме с торта ме уцели по ръката. Е добре че поне не беше нацелила дрехите.
Отидох до банята да се измия и след като се върнах всички бяха насядали по пода в кръг.
Повдигнах вежда и след като видях шишето ми стана ясно. Поредното скучно занимание, но какво да ви кажа възрастни хора с детски акъл...какво друго можехте да очаквате от тях.
Все пак се настаних при останалите.
Дойде мой ред ... паднах се с някакво момче ... не му знаех името, а и честно казано не ме интересуваше. Трябваше да го целуна за това отидох при него и го целунах продължително, след което се върнах на мястото си!
Freddie Mclaire

Freddie Mclaire

Брой мнения : 61
Име на героя : Freddie Mclaire

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 4 EmptyПет Апр 08, 2011 11:58 am

Ето, че дайде и мой ред. Не си падах много по тези игри, но нямаше какво да се прави...
Трябваше да направя стриптийз на някакво непознато момиче.
Доближих се до въпросното момиче и започнах да си свалям дрехите. Първо бавно си свалих ризата, а след това откопчах колана на панталоните.
Накрая си свалих и панталоните.
След изпълнение, си взех дрехите и отново се облякох и се върнах на мястото си.
Alex Colle

Alex Colle

Брой мнения : 50
Име на героя : Алекс Коул

Информация за героя.
Гадже: Гадже:: Алисън Хоуп - годеница.
БФФ: БФФ::

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 4 EmptyПет Апр 08, 2011 12:20 pm

В Ел Ей явно нямаше ден в който да не се организира купон. Но този път бях решен да отида. Беше рожденият ден на Серина, а пък и беше около басейна...какво по хубаво от това да гледаш с часове полу голи момичета докато си пиеш уискито...е да може би да спиш с тях, но да не изпадаме в подробности.
Бях купил на Ес някакво колие . Не беше нищо особено, но не ме биваше много в подаръците.
Скоро стигнах пред къщата и директно влязох...при басейна нямаше никой, за това проверих в къщата. Тогава заварих всички седнали на пода ... май играеха на шише или нещо такова. Все пак реших да се присъединя.
Дойде мой ред и се паднах с някаква русокоска...приличаше ми на сестрата на Ес, но не бях напълно сигурен. Трябваше да я целуна...отидох при нея и я целунах нежно, а в последствие целувката стана по - страстна.
Отдръпнах се от момичето и й намигнах след което се върнах на мястото си.
Алисън Хоуп
Администратор
Администратор
Алисън Хоуп

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 4 EmptyПет Апр 08, 2011 12:32 pm

По време на играта дойдоха още няколко хора - Изи, Емет и още няколко непознати. Изи целуна някакво момче, а Емет направи стриптийз... Всички се наслаждаваха на гледката. След това беше ред на момчето, което туко що се присъедени. Паднах му се аз. Той се приближи и ме целуна нежно, а след това целувката стана по-страстна. Уау...определено ми хареса... Но какви ги говорех. Все пак почти имах приятел.
Сега беше мой ред. Какъв късмет на мен ми се падна да целувам същото момче. Супер. Отидох до него, и бавно и страстно го целунах. Докато се целувахме момчето ми каза нещо от сорта на "Чакай ме отвън". Отдръпнах се и се върнах на мястото ми. Не спирах да мисля какво да правя. Все пак имах приятел...е....не точно.
Зендая Блек
Study right!?
Study right!?
Зендая Блек

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 4 EmptyПет Апр 08, 2011 12:46 pm

След всичките тези целувки и този стриптийз на Емет дойде мой ред. Трябваше да си съблека блузата и след това да отида да някакво момче и да му позволя да пипне гърдите му.
Бях готова да го направя. Нали все пак това беше просто една игра.
Бавно си свалих блузата и отидох до момчето. Той добре опипа гърдите ми.
- Дано им се наслаждаваш. - казах и се засмях.
След това отново облякох блузата си.
Сам Лайвли

Сам Лайвли

Брой мнения : 87
Име на героя : Sam Lively

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 4 EmptyПет Апр 08, 2011 12:53 pm

След тортата всички се събраха за игра на шише.Не го бях правил отдавна...
Първия път ми се падна целувка с Ая...какъв късмет.После минаха още целувки.Някакво момче направи стриптийз,а Ая трябваше да си съблече блузата и да позволи на някакво момче да я опипа.Подразних се,обаче трябваше да си напомня,че това е само игра.
Пак дойде моя ред.Трябваше да отида при едно от момичетата,които бях видял по-рано в басейна и да я оставя да стисне достойнството ми...елементарно.
Ефи Стонем.
Администратор
Администратор
Ефи Стонем.

Брой мнения : 692
Име на героя : Елизабет Стонем.

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 4 EmptyПет Апр 08, 2011 9:14 pm

Отново дойде мой ред и отново се паднах с някакъв непознат.
Е на мен не ми пукаше...това беше само игра все пак. Този път трябваше да ми разкопчае горнището на банския...с уста.
Предполагам не можеше да се падне нещо по - тъпо...но май забавните за мен неща определено не бяха за пред публика.
отидох при момчето и си свалих тениската, след което той разкопча доста бързо горнището на банския.
Отново го закопчах и навлякох тениската и му намигнах.
- Доста си бърз! - подкачих го и отново се върнах на мястото си. Сега беше ред на...Емет. Дори не знаех, че е на това "парти" ...
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 4 EmptyПет Апр 08, 2011 10:44 pm

Дойде ред за шишето.
За мое нещастие Алисън се падна да се целува с едно момче,а после и момчето се падна да се целува с нея.
Знаех,че това е игра и щеше да е много глупаво от моя страна да правя проблеми на Алисън.Почти всички се изредиха и сега беше мой ред.С треперещи ръце хванах шишето и го завъртях.Погледнах към Алисън и `и намигнах.Отново върнах погледа си на шишето за да видя,че шишето е посочило...
Серина Ван Дер Удсън

Серина Ван Дер Удсън

Брой мнения : 1032
Име на героя : Серина Ван Дер Удсън

Информация за героя.
Семейство: Семейство:: Алисън-сексаа
Гадже: Гадже:: Dean Winchester
БФФ: БФФ:: Blair Waldorf,Ariadne Dawson.

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 4 EmptyПет Апр 08, 2011 11:59 pm

Шишето посочи мен.Обичах тази игра,но не поемах самоубийствени мисии.
Като се имаше предвид колко е ревнив Артър това определено щеше да е една от тях.
Взех от сметана и се надвесих към Вон,а той я облиза от пръста ми,но нищо повече имайки предвид ситуацията..
Завъртях отново шишето и то попадна на...
Джесика Банкс

Джесика Банкс

Брой мнения : 55
Име на героя : Маргарет Тейт

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 4 EmptyСъб Апр 09, 2011 12:09 am

Беше толкова забавно,но когато шишето посочи мен замръзнах на място.
Трябваше да ме съблекат по бельо.Нямах нищо против.Поне имах какво да показвам.
Изправих се както и момичето.Тя започна бавно да сваля ципът на роклята и след секунда тя падна на земята.Седнах обратно,а едно от момчетата ме излгеда перверзно.
Обърнах се за да видя че шишето е посочило....
Freddie Mclaire

Freddie Mclaire

Брой мнения : 61
Име на героя : Freddie Mclaire

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 4 EmptyСъб Апр 09, 2011 2:11 am

Отново дойде мой ред. Този път трябваше да целуна момичето, което туко що си свали роклята. Мисля, че се казваше Джесика. Но нямаше значение как се казва.
Отидох и нежно я целунах. След което се обърнах и заех мястото си.
Надявам се беше наясно, че тази целувка не означаваше нищо.
Alex Colle

Alex Colle

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 4 EmptyСъб Апр 09, 2011 3:06 am

Отново мой ред и отново се паднах с русокоска. Супер...точно с нея и исках. Този път трябваше да сваля някоя дреха по желание, но тъй като блондито носеше рокля нея трябваше да сваля.
Отидох при момичето и тя се изправи след което разкопчах ципа на роклята и тя падна на долу. Огледах момичето по - добре и определено гледката ми допадаше. Тогава не се сдържах и увих ръце около талията й след което я придърпах към себе си и я целунах. Наясно бях че това е само игра, но пък въобще не ми пукаше...
Алисън Хоуп
Администратор
Администратор
Алисън Хоуп

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 4 EmptyСъб Апр 09, 2011 3:36 am

Дойде ред на момчето, с което преди малко се целувахме. Пак му се паднах аз. Трябваше да ми съблече роклята. Той дойде до мен и откопча ципа на роклята и тя падна на земята. Тогава той уви ръце около талията ми, придърпа ме към себе си и ме целуна. Това не беше част от задачата му, но аз нямах нищо против. За това и не се отдръпнах, а отвърнах на целувката му. След това отново облякох роклята си.
Сега бях аз на ред. За жалост не ми се падна това момче. Беше някакъв друг тип , който стоеше до него. Трябваше да го целуна. Колкото и да не исках да го целувам, трябваше да го направя. Отидох и го целунах, но в мислите си целувах друг. И то не беше Вон, а момчето, което познавах отскоро. Момчето, с което преди малко се целувахме.
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 4 EmptyСъб Апр 09, 2011 4:05 am

Доста се забавлявах докато играехме.
На мен ми се падна на целуна едно момиче.Отидох при нея и я целунах.Обърнах се и се върнах на мястото си.
Исках да играем на тази игра цяла нощ,беше ужасно забавно.Особено лицата на хората,които трябваше да бъдат целунати.
Алисън започна да се държи странно,но не ми направи никакво впечатление.
Зендая Блек
Study right!?
Study right!?
Зендая Блек

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 4 EmptyСъб Апр 09, 2011 4:18 am

И отново беше мой ред. Трябваше да намажа тялото си със сметана, а Сам се беше паднал да я оближе. Донесоха ми сметаната .
- Заповядай. Ти ме намажи. - казах на Сам и се усмихнах.
Сам ми съблече роклята и ме намаза със сметаната, а после я облиза.
Беше приятно. А това, че бяхме на публично място само го правеше по- забавно.
След като беше готов, аз отидох до банята да се измия, защото не исках да лепя.
Катрин Пиърс <3
Study right!?
Study right!?
Катрин Пиърс <3

Брой мнения : 184
Име на героя : Катрин

Информация за героя.
Семейство: Семейство:: сестра-Nikole Wild
Гадже: Гадже:: Ноуп
БФФ: БФФ:: Ariadne Dawson.,Alisa Kerr

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 4 EmptyСъб Апр 09, 2011 5:21 am

Смигнах му и се опрях на ръба на басейна.Той все още стоеше там където го оставих.
Гледах го палаво в очите и прокарах ръка през мократа си коса,а после и по тялото си.
Не ми пукаше,така че с едно рязко движение разкопчах горнището на банския си и се засмях на погледа му.
Задържах с ръка малкото парче плат и попитах..
- Господин Бас ще ме закопчеете ли?-повдигнах вежда..
Сам Лайвли

Сам Лайвли

Брой мнения : 87
Име на героя : Sam Lively

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 4 EmptyНед Апр 10, 2011 2:00 am

Паднах се още веднъж с Ая.Тая вечер особено ми вървеше.Предизвикателството беше да я намажа със сметана и да я оближа..можехме и по-рано да се сетим за това още горе.
Но все пак пред погледите на всички я намазах и още в процеса облизвах.
Тя ми се усмихна палаво и след това отиде да се измие.А аз отвърнах на усмивката 'и и зачаках да видя кой ще е следващия и какво ще му се падне.
Alex Colle

Alex Colle

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 4 EmptyПон Апр 11, 2011 7:01 am

Този път русокоска се падна с някакъв друг тип, не че ми пукаше особено. След това аз се паднах с ... някакво момиче, трябваше да й съблека блузата да намажа гърдите й със сметана и да ги оближа...определено това предизвикателство ми хареса. Русокоска каза, че ще донесе сметана и тръгна нанякъде.
- Сега се връщам красавице! - казах на момичето с чието се паднах и тръгнах след блондито. Тя стигна до кухнята и затършува в хладилника за сметаната, а аз стоях на прага на кухнята и се прокашлях леко. Тя се обърна и аз й смигнах.
- Как е красавице? - попитах я за да привлека вниманието й. Тя ме погледна объркано и аз се приближех нея. Скъсих разстоянието между нас максимално и се усмихнах дяволито. Разстоянието между устните ни бе минимално...лицата ни бяха на няколко милиметра. Приведох се леко и я целунах доста страстно и продължително, а тя отвърна на целувката ми.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 4 Empty

Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп
Върнете се в началото 
Страница 4 от 6Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» Банкова сметка №0002 (Серина Ван Дер Удсън)
» Банкова сметка №0001 (Алисън Холт)
» Домът на Блеър
» Домът на Брук и Ким ^^.
» Домът на Бен Барнс

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: Los Angeles / Лос Анджелис :: Къщите :: Квартал Холивуд-
Идете на: