Кой е онлайн? | Общо онлайн са 2 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 2 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm |
Гласувайте за нас!!! | |
Flag Counter | |
Статистика | Имаме 365 регистрирани потребители Най-новият потребител е Melanie.
Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects
|
|
| Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп | |
|
+17Нейтън Флувър Ефи Стонем. Йоан Харис Никол Дж. Стюарт Chuck Bass Катрин Пиърс <3 Тейлър Бангшот Дияна МакКуин Cher Muse. Зендая Блек Lindsay Fawn Сам Лайвли Алисън Хоуп Скарлет Грейс Кари Престън Annabelle Carter Серина Ван Дер Удсън 21 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Артър Пендрагон
Брой мнения : 301 Join date : 06.03.2011 Име на героя : Arthur Pendragon
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Чет Апр 14, 2011 6:34 am | |
| Усмихнах се широко. -Имам чувството,че съм те чакал цял живот! Не искам да чакам. Засмях се и й повдигнах брадичката с дясната си ръка за да целуна устните й. -Макар,че това да ме набиеш звучи доста...палаво...-засмях се и отново я целунах. Невероятна е,толкова... незнам дали има дума с която мога да я опиша. -Обичам те...свиквай да го чуваш,защото ще ти го казвам всеки ден. | |
| | | Серина Ван Дер Удсън
Брой мнения : 1032 Join date : 23.11.2010 Име на героя : Серина Ван Дер Удсън
Информация за героя. Семейство:: Алисън-сексаа Гадже:: Dean Winchester БФФ:: Blair Waldorf,Ariadne Dawson.
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Чет Апр 14, 2011 6:45 am | |
| Засмях се на думите му.. - Мм съгласна съм,но ти гледай да не ти прозвучи страшно,че съм мис мускул-май прекалявах с оригиналностите - Обичам те...свиквай да го чуваш,защото ще ти го казвам всеки ден. - Оо не се притеснявай ще ти напомням-смигнах му и пак се засмяхме.. Задуха молко по-хладен вятър.. - Какво ще кажеш да излизаме от басейна? | |
| | | Артър Пендрагон
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Чет Апр 14, 2011 6:50 am | |
| -Четеш ми мислите! Излезнах от басейна и обвих дясната си ръка около кръста й и я извадих от водата.Взех я на ръце и се засмях. -Кой сега е мистър Мускул? Засмях се и я целунах. -Да намерим сухи дрехи преди да си настинала. Казах и я понесох към спалнята й,тя разбирасе ме напътстваше къде е. | |
Информация за героя. Семейство:: Алисън-сексаа Гадже:: Dean Winchester БФФ:: Blair Waldorf,Ariadne Dawson.
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Чет Апр 14, 2011 6:56 am | |
| - Добре де добре-завъртях очи - Но това не означава,че не бих пробвала да те набия дори и да си мистър Мускул-засмях се. Той ме взе на ръце и честно казано се почувствах като бебе,но щом бях в прегръдките му това напълно ме устройваше.Прегърнах го с дясната си ръка,а с другата се правех на екскурзовод в къщата ми. Когато стигнахме пред стаята ми колкото и да не ми се искаше трябваше да го пусна.Бутнах вратата и побързах към гардероба да се преоблека. | |
| | | Артър Пендрагон
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Чет Апр 14, 2011 7:02 am | |
| -Дори и да съм мистър Мускул,с едно докосване,една целувка...дори една твоя усмивка ставам като желе. Засмяхме се,най-накрая стигнахме до стаята й и да отиде направо да се преоблече.Аз влезнах в стаята й и бутнах да затворя вратата след себе си.Сволих сакото и ризата си.Бяха подгизнали,а аз настръхнал заради студеният вятър навън.Оставих ги да изсъхнат и дотогава щях да се разхождам без риза.Едва ли някой ще възрази. | |
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Чет Апр 14, 2011 7:17 am | |
| - Хубаво е да го знам - Но не смятам да те правя мъж под чехъл..или може би малко-засмяхме се Облякох едни къси панталонки и една тениска и се върнах при него.Спрях се като закована на прага като го видях без риза.Безупречен както винаги. - Бих ти предложела някаква дреха,но първо май няма да ти станат иии второ аз съм егоистка и не ти давам да се облечеш. Седнах до него на леглото и се загледах в пръстена на ръката ми. - Много е хубав-отбелязах | |
| | | Артър Пендрагон
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Чет Апр 14, 2011 7:27 am | |
| Погледнах пръстенът и поклатих глава. -Има нещо хиляда пъти по-красиво от него. Усмихнах се и я целунах,малко по малко задълбочавах целувката ни. -Трябва да те запозная със сестра ми...-казах леко ужасен и се усмихнах.-Тя е мила,но...ако тя види,колко сме щастливи заедно и сигурни в решението си можем да считаме,че сме минали първите четири порти на ада без проблем.-засмях се и я целунах отново,и отново,и отново. | |
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Чет Апр 14, 2011 7:36 am | |
| - Има нещо хиляда пъти по-красиво от него. - Мхм ти! Долових странната интонация,с която каза: - Трябва да те запозная със сестра ми.. Повдигнах вежда... - Браво бе ти имаш сестра,а аз даже не знам.. - Мм аз също имам много да те запознавам имам 4 сестри.Освен Фелисити,другите май не ги познаваш.. | |
| | | Артър Пендрагон
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Чет Апр 14, 2011 7:47 am | |
| -Признавам,че има много неща,които незнаем един за друг.Например...Знам,че си на 18,знам,че родителите ти са разведени и си учила в девическо училище...-преглътнах тежко,защото знам,че когато родителите й са се разделили тя се е почувствала сама и наранена.Боли ме,че не съм бил до нея.-Знам също,че си влюбена в един русокос идиот,който би скочил в море от акули заради теб. Усмихнах се и я целунах. | |
| | | Ефи Стонем. Администратор
Брой мнения : 692 Join date : 16.03.2011 Име на героя : Елизабет Стонем.
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Пет Апр 15, 2011 8:20 am | |
| - Emet Cullen написа:
- Изведнъж Изи стана от мястото си и излезе. Реших да я последвам. Отиде в кухнята и както предположих пиеше алкохол.
- Нещо против да ти правя компания? - усмихнах се и седнах до нея. Отмъкнах й бутилката с водка и сипах в една чаша и на мен. Изи гледаше на някъде и явно си мислеше за нещо... - За какво си мислиш красавице???- попитах я и отпих от чашата. Емет се присъедини към "купончето" което си спретнах сама ... с водката. Мдам алкохола беше перфектната компания, какво по - добро от това. Но пък и с Ем не беше толкова зле. Или поне не беше зле, когато бяхме намалили приказките на макс. Не че имах против това да разговарям с него...даже ми беше приятно ( по необясними причини), но точно в момента настроението ми беше отврат. - За абсолютно нищо! - казах му и не беше лъжа. В ума ми не се въртяха абсолютно никакви мисли. Освен алкохола...и той! Да напоследък имах лошият навик да си спомням за онази вечер с Емет. Не беше абсолютно нищо! Просто секс, но на спомените ми явно не им се излизаше от главата ми. Бяха се нанесли там и определено нямаха намерение да си ходят. Хах...
| |
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Пон Апр 18, 2011 6:41 am | |
| - Артър Пендрагон написа:
- -Признавам,че има много неща,които незнаем един за друг.Например...Знам,че си на 18,знам,че родителите ти са разведени и си учила в девическо училище...-преглътнах тежко,защото знам,че когато родителите й са се разделили тя се е почувствала сама и наранена.Боли ме,че не съм бил до нея.-Знам също,че си влюбена в един русокос идиот,който би скочил в море от акули заради теб.
Усмихнах се и я целунах. - Имам още 3 сестри,но едната не я познавам по-точно тя ми е полусестра и когато майка й я е родила са заминали..-погледнах в страни и си поех дълбоко дъх..не исках да се изпълвам с тъжни мисли.. Вдигнах глава и му се усмихнах.. - Разкажи ми нещо за себе си.-казах,но след това се наведох към него и го целунах,но този път по-страстно.. пп.извинявай че се забавих :X явно тоя интернет не смята да се оправи.. ;( | |
| | | Артър Пендрагон
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Пон Апр 18, 2011 8:46 pm | |
| Отвърнах на целувката й и се усмихнах.Зайграх се с кичур от косата й. -След седмица ще се явявам на последният си изпит в университета и ме считай за завършил колеж.-усмихнах се.-Преди година претърпях катастрофа...шофьорът не видя,че тръгвам да пресичам улицата и ме блъсна.Сам съм си виновен..-погледнах надолу към лявата част на тялото си.-От там са ми всички тези белези... Казах и проследих с поглед белезите по лявата си ръка,имах още на гърбът,лявото рамо...по-големите щети бяха върху лявата страна на тялото ми.Там белезите най-много си личаха.Усмихнах се и върнах погледът си върху Серина. -Беше едва преди година,а тази година ми се струва като цял век...Лошото беше,че тогава ме удари на депресия и бях голям аукохолик.За щастие си стъпих навреме на краката иначе нямаше дори да ме погледнеш.-засмях се и я прегърнах,след това оставих миналото да избледнее. | |
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Сря Апр 27, 2011 1:08 am | |
| Прокарах ръка по белезите му..обзе ме меко казано ужас при мисълта какво е можело да се случи. - Нали ще дойдеш на партито с предизвикателствата?-попитах и си лепнах миловидната усмивка..нямаше как да не се съгласи. - А и да добавя не ме интересуват самите предизвикателства!Гледай да не запееш оная 100 годишна песен не Риана Unfaithful!-затъркалях се от смях макар предупреждението да беше сериозно. | |
| | | Артър Пендрагон
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Сря Апр 27, 2011 1:20 am | |
| Проследих погледът и` и след това хванах нежно ръката й,след това целунах дранта й. -Не се тревожи за това.... Засмях се и я целунах. -Ще дойда...-не устоях на усмивката й.-Не се тревожи,по-скоро бих се гръмнал отколкото да пея която и да е песен. Засмях се и отново я целунах. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп | |
| |
| | | | Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |