Добре дошли в Stars RPG едно място където мечтите стават реални! Купони, звезди, забавления...изживейте всичко това само при нас!
Надяваме се да се регистрирате и да помогнето за развитието на форума ни!
Добре дошли в Stars RPG едно място където мечтите стават реални! Купони, звезди, забавления...изживейте всичко това само при нас!
Надяваме се да се регистрирате и да помогнето за развитието на форума ни!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Деймън или Стефан (от дневниците на вампира)?
Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 6 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:06 am by Renesmee

» Познай цвета на очите на следващия.
Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 6 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:05 am by Renesmee

» Скинс generation 1 или 2?
Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 6 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:04 am by Renesmee

» Кой номер обувки носи следващия?
Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 6 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:04 am by Renesmee

» Сам или Дийн (от Свръхестествено)
Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 6 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:03 am by Renesmee

» Познай любимия герой от Дневниците на вампира на следващия!
Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 6 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:03 am by Renesmee

» Гласувайте за нас!/BG Top and etc./
Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 6 EmptyВто Юли 28, 2015 7:04 am by Майкъл Слейтър

» Отбор 1 срещу отбор 2
Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 6 EmptyВто Юни 16, 2015 5:30 pm by Майкъл Слейтър

» На кой подписа от двата предишни?
Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 6 EmptyВто Юни 16, 2015 5:29 pm by Майкъл Слейтър

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 2 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 2 Гости

Нула

Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm
Top posters
Алисън Хоуп (1388)
Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 6 Vote_lcapДомът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 6 Voting_barДомът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 6 Vote_rcap 
Серина Ван Дер Удсън (1032)
Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 6 Vote_lcapДомът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 6 Voting_barДомът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 6 Vote_rcap 
Renesmee (996)
Ефи Стонем. (692)
Annabelle Carter (680)
Kaya Lourence (617)
Тейлър МакКуин (509)
Lindsay Fawn (503)
Дияна МакКуин (500)
Никол Дж. Стюарт (452)
Vip friends of the forum
Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 6 3634557V Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 6 Scaled.php?server=821&filename=2l8x8om
Гласувайте за нас!!!
BGtop
Гласувай за мен в BGTop100.com
Bulgarian TOP

Flag Counter
Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 6 Flags_0
Статистика
Имаме 365 регистрирани потребители
Най-новият потребител е Melanie.

Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects

Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп

Go down 
+17
Нейтън Флувър
Ефи Стонем.
Йоан Харис
Никол Дж. Стюарт
Chuck Bass
Катрин Пиърс <3
Тейлър Бангшот
Дияна МакКуин
Cher Muse.
Зендая Блек
Lindsay Fawn
Сам Лайвли
Алисън Хоуп
Скарлет Грейс
Кари Престън
Annabelle Carter
Серина Ван Дер Удсън
21 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
АвторСъобщение
Артър Пендрагон

Артър Пендрагон

Брой мнения : 301
Име на героя : Arthur Pendragon

Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 6 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 6 EmptyЧет Апр 14, 2011 6:34 am

Усмихнах се широко.
-Имам чувството,че съм те чакал цял живот! Не искам да чакам.
Засмях се и й повдигнах брадичката с дясната си ръка за да целуна устните й.
-Макар,че това да ме набиеш звучи доста...палаво...-засмях се и отново я целунах.
Невероятна е,толкова... незнам дали има дума с която мога да я опиша.
-Обичам те...свиквай да го чуваш,защото ще ти го казвам всеки ден.
Върнете се в началото Go down
Серина Ван Дер Удсън

Серина Ван Дер Удсън

Брой мнения : 1032
Име на героя : Серина Ван Дер Удсън

Информация за героя.
Семейство: Семейство:: Алисън-сексаа
Гадже: Гадже:: Dean Winchester
БФФ: БФФ:: Blair Waldorf,Ariadne Dawson.

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 6 EmptyЧет Апр 14, 2011 6:45 am

Засмях се на думите му..
- Мм съгласна съм,но ти гледай да не ти прозвучи страшно,че съм мис мускул-май прекалявах с оригиналностите
- Обичам те...свиквай да го чуваш,защото ще ти го казвам всеки ден.
- Оо не се притеснявай ще ти напомням-смигнах му и пак се засмяхме..
Задуха молко по-хладен вятър..
- Какво ще кажеш да излизаме от басейна?
Артър Пендрагон

Артър Пендрагон

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 6 EmptyЧет Апр 14, 2011 6:50 am

-Четеш ми мислите!
Излезнах от басейна и обвих дясната си ръка около кръста й и я извадих от водата.Взех я на ръце и се засмях.
-Кой сега е мистър Мускул?
Засмях се и я целунах.
-Да намерим сухи дрехи преди да си настинала.
Казах и я понесох към спалнята й,тя разбирасе ме напътстваше къде е.
Серина Ван Дер Удсън

Серина Ван Дер Удсън

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 6 EmptyЧет Апр 14, 2011 6:56 am

- Добре де добре-завъртях очи
- Но това не означава,че не бих пробвала да те набия дори и да си мистър Мускул-засмях се.
Той ме взе на ръце и честно казано се почувствах като бебе,но щом бях в прегръдките му това напълно ме устройваше.Прегърнах го с дясната си ръка,а с другата се правех на екскурзовод в къщата ми.
Когато стигнахме пред стаята ми колкото и да не ми се искаше трябваше да го пусна.Бутнах вратата и побързах към гардероба да се преоблека.
Артър Пендрагон

Артър Пендрагон

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 6 EmptyЧет Апр 14, 2011 7:02 am

-Дори и да съм мистър Мускул,с едно докосване,една целувка...дори една твоя усмивка ставам като желе.
Засмяхме се,най-накрая стигнахме до стаята й и да отиде направо да се преоблече.Аз влезнах в стаята й и бутнах да затворя вратата след себе си.Сволих сакото и ризата си.Бяха подгизнали,а аз настръхнал заради студеният вятър навън.Оставих ги да изсъхнат и дотогава щях да се разхождам без риза.Едва ли някой ще възрази.
Серина Ван Дер Удсън

Серина Ван Дер Удсън

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 6 EmptyЧет Апр 14, 2011 7:17 am

- Хубаво е да го знам
- Но не смятам да те правя мъж под чехъл..или може би малко-засмяхме се
Облякох едни къси панталонки и една тениска и се върнах при него.Спрях се като закована на прага като го видях без риза.Безупречен както винаги.
- Бих ти предложела някаква дреха,но първо май няма да ти станат иии второ аз съм егоистка и не ти давам да се облечеш.
Седнах до него на леглото и се загледах в пръстена на ръката ми.
- Много е хубав-отбелязах
Артър Пендрагон

Артър Пендрагон

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 6 EmptyЧет Апр 14, 2011 7:27 am

Погледнах пръстенът и поклатих глава.
-Има нещо хиляда пъти по-красиво от него.
Усмихнах се и я целунах,малко по малко задълбочавах целувката ни.
-Трябва да те запозная със сестра ми...-казах леко ужасен и се усмихнах.-Тя е мила,но...ако тя види,колко сме щастливи заедно и сигурни в решението си можем да считаме,че сме минали първите четири порти на ада без проблем.-засмях се и я целунах отново,и отново,и отново.
Серина Ван Дер Удсън

Серина Ван Дер Удсън

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 6 EmptyЧет Апр 14, 2011 7:36 am

- Има нещо хиляда пъти по-красиво от него.
- Мхм ти!
Долових странната интонация,с която каза:
- Трябва да те запозная със сестра ми..
Повдигнах вежда...
- Браво бе ти имаш сестра,а аз даже не знам..
- Мм аз също имам много да те запознавам имам 4 сестри.Освен Фелисити,другите май не ги познаваш..
Артър Пендрагон

Артър Пендрагон

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 6 EmptyЧет Апр 14, 2011 7:47 am

-Признавам,че има много неща,които незнаем един за друг.Например...Знам,че си на 18,знам,че родителите ти са разведени и си учила в девическо училище...-преглътнах тежко,защото знам,че когато родителите й са се разделили тя се е почувствала сама и наранена.Боли ме,че не съм бил до нея.-Знам също,че си влюбена в един русокос идиот,който би скочил в море от акули заради теб.
Усмихнах се и я целунах.
Ефи Стонем.
Администратор
Администратор
Ефи Стонем.

Брой мнения : 692
Име на героя : Елизабет Стонем.

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 6 EmptyПет Апр 15, 2011 8:20 am

Emet Cullen написа:
Изведнъж Изи стана от мястото си и излезе. Реших да я последвам. Отиде в кухнята и както предположих пиеше алкохол.
- Нещо против да ти правя компания? - усмихнах се и седнах до нея. Отмъкнах й бутилката с водка и сипах в една чаша и на мен.
Изи гледаше на някъде и явно си мислеше за нещо...
- За какво си мислиш красавице???- попитах я и отпих от чашата.

Емет се присъедини към "купончето" което си спретнах сама ... с водката. Мдам алкохола беше перфектната компания, какво по - добро от това. Но пък и с Ем не беше толкова зле. Или поне не беше зле, когато бяхме намалили приказките на макс. Не че имах против това да разговарям с него...даже ми беше приятно ( по необясними причини), но точно в момента настроението ми беше отврат.
- За абсолютно нищо! - казах му и не беше лъжа. В ума ми не се въртяха абсолютно никакви мисли. Освен алкохола...и той! Да напоследък имах лошият навик да си спомням за онази вечер с Емет.
Не беше абсолютно нищо! Просто секс, но на спомените ми явно не им се излизаше от главата ми. Бяха се нанесли там и определено нямаха намерение да си ходят. Хах...
Серина Ван Дер Удсън

Серина Ван Дер Удсън

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 6 EmptyПон Апр 18, 2011 6:41 am

Артър Пендрагон написа:
-Признавам,че има много неща,които незнаем един за друг.Например...Знам,че си на 18,знам,че родителите ти са разведени и си учила в девическо училище...-преглътнах тежко,защото знам,че когато родителите й са се разделили тя се е почувствала сама и наранена.Боли ме,че не съм бил до нея.-Знам също,че си влюбена в един русокос идиот,който би скочил в море от акули заради теб.
Усмихнах се и я целунах.
- Имам още 3 сестри,но едната не я познавам по-точно тя ми е полусестра и когато майка й я е родила са заминали..-погледнах в страни и си поех дълбоко дъх..не исках да се изпълвам с тъжни мисли..
Вдигнах глава и му се усмихнах..
- Разкажи ми нещо за себе си.-казах,но след това се наведох към него и го целунах,но този път по-страстно..

пп.извинявай че се забавих :X явно тоя интернет не смята да се оправи.. ;(
Артър Пендрагон

Артър Пендрагон

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 6 EmptyПон Апр 18, 2011 8:46 pm

Отвърнах на целувката й и се усмихнах.Зайграх се с кичур от косата й.
-След седмица ще се явявам на последният си изпит в университета и ме считай за завършил колеж.-усмихнах се.-Преди година претърпях катастрофа...шофьорът не видя,че тръгвам да пресичам улицата и ме блъсна.Сам съм си виновен..-погледнах надолу към лявата част на тялото си.-От там са ми всички тези белези...
Казах и проследих с поглед белезите по лявата си ръка,имах още на гърбът,лявото рамо...по-големите щети бяха върху лявата страна на тялото ми.Там белезите най-много си личаха.Усмихнах се и върнах погледът си върху Серина.
-Беше едва преди година,а тази година ми се струва като цял век...Лошото беше,че тогава ме удари на депресия и бях голям аукохолик.За щастие си стъпих навреме на краката иначе нямаше дори да ме погледнеш.-засмях се и я прегърнах,след това оставих миналото да избледнее.
Серина Ван Дер Удсън

Серина Ван Дер Удсън

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 6 EmptyСря Апр 27, 2011 1:08 am

Прокарах ръка по белезите му..обзе ме меко казано ужас при мисълта какво е можело да се случи.
- Нали ще дойдеш на партито с предизвикателствата?-попитах и си лепнах миловидната усмивка..нямаше как да не се съгласи.
- А и да добавя не ме интересуват самите предизвикателства!Гледай да не запееш оная 100 годишна песен не Риана Unfaithful!-затъркалях се от смях макар предупреждението да беше сериозно.
Артър Пендрагон

Артър Пендрагон

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 6 EmptyСря Апр 27, 2011 1:20 am

Проследих погледът и` и след това хванах нежно ръката й,след това целунах дранта й.
-Не се тревожи за това....
Засмях се и я целунах.
-Ще дойда...-не устоях на усмивката й.-Не се тревожи,по-скоро бих се гръмнал отколкото да пея която и да е песен.
Засмях се и отново я целунах.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп   Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп - Page 6 Empty

Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп
Върнете се в началото 
Страница 6 от 6Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
 Similar topics
-
» Банкова сметка №0002 (Серина Ван Дер Удсън)
» Банкова сметка №0001 (Алисън Холт)
» Домът на Блеър
» Домът на Брук и Ким ^^.
» Домът на Бен Барнс

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: Los Angeles / Лос Анджелис :: Къщите :: Квартал Холивуд-
Идете на: