| Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп | |
|
+17Нейтън Флувър Ефи Стонем. Йоан Харис Никол Дж. Стюарт Chuck Bass Катрин Пиърс <3 Тейлър Бангшот Дияна МакКуин Cher Muse. Зендая Блек Lindsay Fawn Сам Лайвли Алисън Хоуп Скарлет Грейс Кари Престън Annabelle Carter Серина Ван Дер Удсън 21 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Зендая Блек Study right!?
Брой мнения : 80 Join date : 03.04.2011 Име на героя : Зендая Блек
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Чет Апр 07, 2011 10:41 am | |
| - Сам Лайвли написа:
- За разлика от нея аз имах бански...той лежеше на пода с останалите дрехи.
-Щеше да бъде малко по интересно,ако не можеше да плуваш,но и така съм съгласен. Облякох го.Отидох до нея и прошепнах в ухото й: -Моли се да не те хвана защото не знаеш какво ще ти се случи. Тя се засмя и тръгна да бяга надолу по стълбите. -Моли се да не те хвана защото не знаеш какво ще ти се случи.- каза Сам. Аз се засмях и казах.. - Добре тогава..- след това почнах да бягам надолу по стълбите. Слязох бързо долу и се затичах към басейна. Влязох в басейна и покачах Сам да дойде. След малко той дойде и аз се приближих до него, след което го целунах.. - И какво ще ми направиш? | |
|
| |
Сам Лайвли
Брой мнения : 87 Join date : 06.04.2011 Име на героя : Sam Lively
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Чет Апр 07, 2011 10:52 am | |
| Много бързо стигнахме долу.Ая ме целуна.За пореден път днес. Усмихнах се. - И какво ще ми направиш? - Ще видим колко хубаво можеш да плуваш. Гмурнах се и я затеглих към дъното.Обгърнах я с ръце и направих опит да я целуна. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Чет Апр 07, 2011 11:04 am | |
| За щастие можех дълго да си задържам дъха под водата, така че не се тревожех, когато Сам ме потопи. След малко той също се гмурна под водата и ме обгърна с ръце и ме целуна. Целувката беше страстна и.... беше романтично. Не бях подозирала, че Сам е романтичен. После изплувах за да си поема въздух, а Сам направи същото. И отново го целунах. - Това беше добро. - казах и се усмихнах. | |
|
| |
Сам Лайвли
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Чет Апр 07, 2011 11:16 am | |
| Явно й хареса...бях добър в импровизирането. След малко се показахме на повърхността да си поемем въздух и отново се целунахме. След това Ая каза: -Това беше добро. Усмихна се.Отвърнах на усмивката и : -От мен можеш ли да очакваш нещо по-различно? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Чет Апр 07, 2011 11:25 am | |
| -От мен можеш ли да очакваш нещо по-различно?- каза Сам. - Като...се замисля..можеше и повече.. - засмях се.. - Това беше добро, но за да ме спечелиш трябва да се постараеш. Аз не съм лесна. - казах и отново го целунах. Харесваше ми да го правя, за това и не спирах. | |
|
| |
Сам Лайвли
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Чет Апр 07, 2011 11:40 am | |
| След поредната целувка тя каза: - Това беше добро, но за да ме спечелиш трябва да се постараеш. Аз не съм лесна. Смигнах й: -Знам,че не си лесна,но аз съм изобретателен. Тъкмо започнах да обмислям каква да бъде следващата ми изненада ,когато чух телефонът ми да звъни от костюма..бях сигурен,че е моя,защото само той звънеше с тази оглушителна мелодия. Нямаше да си правя труда да си развалям момента. -Защо ти не ме изненадаш с нещо Ая? | |
|
| |
Катрин Пиърс <3 Study right!?
Брой мнения : 184 Join date : 17.03.2011 Име на героя : Катрин
Информация за героя. Семейство:: сестра-Nikole Wild Гадже:: Ноуп БФФ:: Ariadne Dawson.,Alisa Kerr
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Чет Апр 07, 2011 8:06 pm | |
| - Chuck Bass написа:
- Изгледах онзи мухльо по доста ядосан начин, но не направих нищо. За разлика от нея не се мятах на бой на всеки срещнат.
Тя тръгна към басейна, а аз я последвах като някакво кученце и влязох в басейна след което я потърсих с поглед (просто бях малко разсеян и за момент я изпуснах). - Горката...съжалявам те. Чудя се дали само се целуваш с всеки срещнат или може би и нещо повече! - казах й с леден тон и я погледнах със същият поглед който хвърлих на онзи глупак.
Той ме последва като кученце,което и се очакваше. - Добро момче -казах с подигравателен тон. - Ех какво да ти кажа..ти си по-опитен в "авантюрите" с непознати.-засмях се Приближих се към него и прокарах ръка по мускулестите му гърди.Погледа ми оставаше безразличен,но аз идеално контролирах лицето си и криех емоциите си,които бяха далеч по-различни..
| |
|
| |
Йоан Харис
Брой мнения : 160 Join date : 02.04.2011 Име на героя : Йоан, но най-често Джо
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Чет Апр 07, 2011 8:11 pm | |
| Взех таблата с няколко чаши и започнах да обикалям сред гостите, внимавайки някой случайно да не ме отнесе докато минаваше покрай мен, както се случи на входа. На къде толкова се беше забърсала тази не можех да кажа. Забързах ссе измежду гостите, опитайки се да създам впечатлението че през цялото време съм била там. Тъй като бях закъсняла с около полувин час, заради групаво задръстване. Отидох да взема нови питиета, тъй като тези които бях взела свършиха. Самата аз одарих едно и отново се върнах при гостите... | |
|
| |
Chuck Bass All of the famous people of the world
Брой мнения : 118 Join date : 21.03.2011 Име на героя : Chuck Bass
Информация за героя. Семейство:: all alone Гадже:: Blair Waldorf. БФФ::
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Чет Апр 07, 2011 8:49 pm | |
| Извъртях очи. В момента хич не ми беше до нея. - Права си! Май трябва да ти давам уроци! - намигнах й и погледнах някакво момиче...доста близо до мен. Приближих до нея и я целунах с доста страст, след което се отдръпнах и й намигнах и се върнах отново при Кат. - Квит ли сме? - попитах я и се ухилих. Горката сигурно мразеше да я правят на глупачка, но пък какво изобщо ми дремеше. Можеше да изпитвах някакво увлечение по нея, но пък май ми харесваше повече да я дразня.
| |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Чет Апр 07, 2011 9:21 pm | |
| - Алисън Хоуп написа:
- -Здрасти! - каза някой. Беше Нейт.
Зарадвах се като го видях. Наистина не очаквах да дойде. - Здравей! - казах и се усмихнах. След това го прегърнах и допълних: - Изглеждаш страхотно. - Да си вземем нещо за пиене? -Прекрасна си! - казах аз и я прегърнах силно.Тя предложи да отидем да си вземем нещо за пиене.Веднага се съгласих. Двамата тръгнахме към алкохола. Взех си една чаша бира и се обърнах към Алисън. -Партито е много добре направено,нямам търпение да дойде часта с басейна. - засмях се аз.Бях взел един бански и сега той кротко си седеше в колата ми.Нямах намерение да го вадя още,щях да изчакам когато всички се готови.А и нямаше да влизам във водата,ако Алисън не иска. - С кой си на партито? - попитах я аз любопитно. - Аз дойдох сам! - усмихнах се. |
|
| |
Алисън Хоуп Администратор
Брой мнения : 1388 Join date : 11.11.2010 Име на героя : Алисън Хоуп
Информация за героя. Семейство:: Гадже:: Alex Colle БФФ:: Effy Stonem.
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Пет Апр 08, 2011 2:55 am | |
| - С кой си на партито? Аз дойдох сам! - каза Нейт - Аз също съм сама. Ако искаш можем да бъдем заедно? - какъв въпрос само. Дори аз не знаех какво говоря. Погледнах към Нейт. Огледах го. - Явно си без бански? Не прочете ли съобщението ми? Мисля, че ти казах, че партито е около басейна и ще е добре ако си носиш бански. - казах и се усмихнах. След което се отдалечих малко и си съблякох роклята. Отдолу бях със бански. - Със тези дрехи ли ще плуваш? Давам ти шанс да се съблечеш ако искаш, ако не така те бутам. - засмях се. | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Пет Апр 08, 2011 3:06 am | |
| -Добре,значи ще сме заедно! - намигнах `и аз и се засмях. Тя ме попита дали имам бански,и ако не се преоблека,ще ме бута във водата с дрехите.Засмях се отново. Явно днес и двамата бяхме в много добро настроение. -След малко идвам! - казах аз и изхвърчах от къщата.Пристигнах при колата.Взех си банския и се върнах в къщата.Преоблякох се набързо.Облякох банския и се върнах при Алисън. Разперих ръцете си. -Ето го моя бански. - усмихнах се и двамата тръгнахме към басейна.Там имаше ужасно много хора.Всички се забавляваха.Погледнах към Алисън,която се канеше да ме бутне.Точно преди да ме бутне аз я дръпнах и двамата паднахме във водата. |
|
| |
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Пет Апр 08, 2011 7:14 am | |
| След като Нейт си облече банския, аз се канех да го бутна във водата. Тойно преди да го бутна той ме хвана за ръката и двамата паднахме във басейна. Водата беше приятна, нищо че имаше доста хора около нас. Приближих се до Нейт и го целунах, след което го напръсках с вода. - Това е за дето не ми се обади. - казах и отново го напръсках с вода. | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Пет Апр 08, 2011 7:41 am | |
| Тя ме целуна,а след това ме напръска и каза,че е ме пръска,защото не съм се обадил.Приближих се към нея и я прегърнах,а след това я целунах колкото можех по - страстно. -Повече няма да се повтори! - усмихнах се аз и отново я целунах. Потопих се под вода,а след това изкочих и започнах да плувам.Направих няколко обиколки на басейна,а Алисън стоеше и ме чакаше. Накрая се приближих до нея и я целунах. -Имаш ли някакви планове за вечерта? - попитах я,целувайки врата `и,и отново връщайки се на устните `и. |
|
| |
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Пет Апр 08, 2011 7:51 am | |
| - Всъщност имам малки планове... След малко всички се събираме. Серина ще духа свещичките на торта. След това сме планирали да се съберем и да играем на шише. Ти искаш ли да се присъедениш?- казах и се усмихнах. - Ще ми бъде приятно да дойдеш. А и освен това каза че днес сме заедно. А следиграта ако си намислил нещо кажи.. | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Пет Апр 08, 2011 7:58 am | |
| Тя предложи да играем на шише. -Съгласен съм! - казах и се усмихнах.Двамата излязохме от басейна. Трябваше да намерим Серина. Докато обикаляхме,аз се чудех какво ще правим след като партито свърши,и когато аз и Алисън останем сами.Можеше да стане всичко,но аз не знаех какво да правя. Сигурно щях да се консултирам с най - добрата си приятелка,тя знае всички неща за момичета.Но все още не бях решил. |
|
| |
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Пет Апр 08, 2011 8:07 am | |
| Време беше за тортата. Излязох от басейна и отидох да се преоблека. Облякох една рокля и взех тортата. Взех тортата от колата и казах на едно момче, което беше наоколо да ми помогне и да я занесе на масата, защото тортата беше голяма и беше тежка. Момчето я остави на масата, а аз се обадих на Серина да дойде, защото не знаех къде е. А тя ми отговори, че веднага идва. | |
|
| |
Серина Ван Дер Удсън
Брой мнения : 1032 Join date : 23.11.2010 Име на героя : Серина Ван Дер Удсън
Информация за героя. Семейство:: Алисън-сексаа Гадже:: Dean Winchester БФФ:: Blair Waldorf,Ariadne Dawson.
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Пет Апр 08, 2011 8:11 am | |
| Отидох направо с банския до голямата торта и се усмихнах широко. Зендая запали свещичките. - Мерси слънцее тортата е невероятна-казах на приятелката си. Всички се събраха около малката масичка,на която се намираше сладкиша.. - Е сега какво? Да духам ли?-Попитах и се засмях и всички се захилиха с мен.
| |
|
| |
Йоан Харис
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Пет Апр 08, 2011 8:24 am | |
| Смяната ми вече беше свършила,но все пак останах на рождения ден. Повечето се бяха вече съблекли по бански, аз все още си бях по изрязаните къси гащи и тънката къса фанелка. Стана време за тортата и всички се събраха около рожденичката, която се готвеше да душне свещичките. Тортата беше огромна и изглеждаше доста тежка за носене. Не се спуснах като останали около нея, останах по настрани и зачаках.
Последната промяна е направена от Йоан Харис на Пет Апр 08, 2011 8:26 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Ефи Стонем. Администратор
Брой мнения : 692 Join date : 16.03.2011 Име на героя : Елизабет Стонем.
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Пет Апр 08, 2011 8:25 am | |
| Бях поканена на рождения ден на Серина и просто нямаше как да не отида. Беше ми сестра все пак. Нямаше да я оставя на рождения й ден. Облякох някакъв бански , обух къси дънкови панталонки и една бяла тенискa с надпис I Love NYC. Е определено не бе типичното облекло за рожден ден, но и без това дрехите нямаше да се задържат дълго на мен...щях да си се размотавам по бански. Стигнах пред къщата и видях Серина. Отидох при нея и я прегърнах. - Честит рожден ден! - казах й и подадох една малка сива кутийка. Тя я отвори а в нея стоеше един ключ. Повдигна вежда. - Ще те заведа до подаръка! Но по - късно...а сега...тортата! - засмях се.
| |
|
| |
Нейтън Флувър Study right!?
Брой мнения : 70 Join date : 27.03.2011 Име на героя : Нейтън Флувър
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Пет Апр 08, 2011 8:32 am | |
| - Йоан Харис написа:
- Смяната ми вече беше свършила,но все пак останах на рождения ден. Повечето се бяха вече съблекли по бански, аз все още си бях по изрязаните къси гащи и тънката къса фанелка.
Стана време за тортата и всички се събраха около рожденичката, която се готвеше да душне свещичките. Тортата беше огромна и изглеждаше доста тежка за носене. Не се спуснах като останали около нея, останах по настрани и зачаках. Нейтън просто закъсняваше, но не беше кой знае какво. Връщайки се два пъти за подаръка, който не беше кой знае какво, успя да стигне на време, но видя, че тълпата беше около тортата. Той само се приближи, но нямаше смисъл, и се отдръпна. Имаше доста хора, Нейтън си караше по тениска все още, а за банският - имаше време. Нейт се отдалечи назад, блъскайки се в някакво момиче, което стоеше и гледаше настрани. - Извинявай. - промълви Нейт, като поледна към момичето и се огледа, а след това сложи кутийката в джоба, преди да я метне нанякъде. | |
|
| |
Серина Ван Дер Удсън
Брой мнения : 1032 Join date : 23.11.2010 Име на героя : Серина Ван Дер Удсън
Информация за героя. Семейство:: Алисън-сексаа Гадже:: Dean Winchester БФФ:: Blair Waldorf,Ariadne Dawson.
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Пет Апр 08, 2011 8:35 am | |
| Изи най-накрая благоволи да дойде на партито.Прегърна ме и ме поздрави за рождения ми ден. Духнах свещите и всички заръкопляскаха.Една от сервитьорките понечи да вземе тортата,но аз я спрях.Взех си с пръст от сметаната и я опитах.Определено беше вкусна,но реших да се позабавлявам. Изглеждаше толкова детинско,но откъснах едно парче и го хвърлих по сестра ми.Уцелих я по ръката и се разсмяхме,а след това всички се хвърлиха върху горкия ми сладкиш. | |
|
| |
Йоан Харис
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Пет Апр 08, 2011 8:41 am | |
| Някакво момче се опита да стигне до рожденничката но уви неуспя. Около нея се беше събрал такъв рояк, какво ли беше да си в центъра. Не, не направо не ми се мислеше. Момчето заотстъпва и по невнимание се блъсна в рамото. - Не няма нищо, не се притеснявай. -заказвах аз когато се обърна и се извини. -Лесно ми се получават синки, но ти прощавам. - пошегувах се аз и му се усмихнах. | |
|
| |
Нейтън Флувър Study right!?
Брой мнения : 70 Join date : 27.03.2011 Име на героя : Нейтън Флувър
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Пет Апр 08, 2011 8:48 am | |
| - Щом не паднахме в басейна, значи е добре. - засмя се Нейт, като сложи ръце в джобовете и огледа къщата с един поглед. За пръв път идваше в къщата на Серина. О, какво ли си мислеше, дори не я познаваше толкова, но все пак щеше да уважи поканата й за рожденния й ден. Нейтън погледна към непознатото момиче а след това се обърна към тълпата гледайки леко тъпо. Щеше да си е по-добре ако си седи тук. - Нейтън. Приятно ми е. - каза Нейт, като се усмихна и погледна момичето. Явно и то предпочиташе да седи тук, от колкото при рожденичката, тъй като .. мда, виждаше се. | |
|
| |
Йоан Харис
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп Пет Апр 08, 2011 8:56 am | |
| -Ммм, може и да си прав.- съгласих се с него за частта с басейна. Макар, че ако трябваше да съм честна не бих отказала да се хвърля поне веднъж в него. Обърнах леко глава назад към басейна. Кристално чистата вода направо си ме зовеше. Върнах погледа си към талпата. Дали беше свършила с душането на свещите? Може би. Като чели нещата там малко по стихнаха. Момчето, Нейтън се представи и това отново върна вниманието ми към него. -Йоан.- казах и подадох едната си ръка леко към него. Както ме бяха учили.-И на мен . | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп | |
| |
|
| |
| Домът на Серина Ван Дер Удсън и Алисън Хоуп | |
|