Добре дошли в Stars RPG едно място където мечтите стават реални! Купони, звезди, забавления...изживейте всичко това само при нас!
Надяваме се да се регистрирате и да помогнето за развитието на форума ни!
Добре дошли в Stars RPG едно място където мечтите стават реални! Купони, звезди, забавления...изживейте всичко това само при нас!
Надяваме се да се регистрирате и да помогнето за развитието на форума ни!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Деймън или Стефан (от дневниците на вампира)?
Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:06 am by Renesmee

» Познай цвета на очите на следващия.
Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:05 am by Renesmee

» Скинс generation 1 или 2?
Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:04 am by Renesmee

» Кой номер обувки носи следващия?
Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:04 am by Renesmee

» Сам или Дийн (от Свръхестествено)
Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:03 am by Renesmee

» Познай любимия герой от Дневниците на вампира на следващия!
Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:03 am by Renesmee

» Гласувайте за нас!/BG Top and etc./
Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 EmptyВто Юли 28, 2015 7:04 am by Майкъл Слейтър

» Отбор 1 срещу отбор 2
Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 EmptyВто Юни 16, 2015 5:30 pm by Майкъл Слейтър

» На кой подписа от двата предишни?
Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 EmptyВто Юни 16, 2015 5:29 pm by Майкъл Слейтър

Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула

Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm
Top posters
Алисън Хоуп (1388)
Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Vote_lcapКъщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Voting_barКъщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Vote_rcap 
Серина Ван Дер Удсън (1032)
Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Vote_lcapКъщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Voting_barКъщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Vote_rcap 
Renesmee (996)
Ефи Стонем. (692)
Annabelle Carter (680)
Kaya Lourence (617)
Тейлър МакКуин (509)
Lindsay Fawn (503)
Дияна МакКуин (500)
Никол Дж. Стюарт (452)
Vip friends of the forum
Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 3634557V Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Scaled.php?server=821&filename=2l8x8om
Гласувайте за нас!!!
BGtop
Гласувай за мен в BGTop100.com
Bulgarian TOP

Flag Counter
Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Flags_0
Статистика
Имаме 365 регистрирани потребители
Най-новият потребител е Melanie.

Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects

Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33

Go down 
+4
Тейлър Бангшот
Кендра Уилкинсън
Kaya Lourence
Lindsay Fawn
8 posters
Иди на страница : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
АвторСъобщение
Lindsay Fawn
V.I.P.
V.I.P.
Lindsay Fawn

Брой мнения : 503
Име на героя : Линдзи Лоън
Години на героя : 36

Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Empty
ПисанеЗаглавие: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33   Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 EmptyНед Мар 27, 2011 6:42 am

Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Cp_1

Последната промяна е направена от Линдзи Лоън на Съб Апр 09, 2011 2:15 am; мнението е било променяно общо 5 пъти
Върнете се в началото Go down
Lindsay Fawn
V.I.P.
V.I.P.
Lindsay Fawn

ПисанеЗаглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33   Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 EmptyПет Апр 01, 2011 3:51 am

Обадих се на най-добрата си приятелка и колежка Ванеса..От одавна не се бяхме виждали..И искахме да си поговорим по жески..След малко вратата звънна..Това беше тя..Отворих и и я прегърнах
-Венсии...-извиках радостно и се отдръпнах за да влезе
-Заповядай чувствай се като у дома си..-усмиханх се и донесох едно уиски.Отворих го и сипах в двете чаши...
Kaya Lourence
All of the famous people of the world
Kaya Lourence

Брой мнения : 617
Име на героя : Kaya Lourence
Години на героя : 33

ПисанеЗаглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33   Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 EmptyПет Апр 01, 2011 4:02 am

Докато се шляех из магазините Линдзи ми се обади и ме покани у тях. Тръгнах от центъра и след 20 минути бях пред къщата. Звъннах на звънеца а от вътре се чу едно "ИДВАМ". Когато Линдз отвори вратата , зарадва се и ме прегърна.
-Здрасти Линдзи.-усмихнах се и я прегърнах.-Как си?-попитах докато тя сипваше уиски в две чаши. Седнах на канапето. След малко и тя дойде с ускитата.
http://friends-of-themoon.bulgarianforum.net/forum
Lindsay Fawn
V.I.P.
V.I.P.
Lindsay Fawn

ПисанеЗаглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33   Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 EmptyПет Апр 01, 2011 4:28 am

-Добре съм бих казала перфектно..Щом най-добрата ми прятелка е тук..-Усмиханх се и се настаних удобно до нея
-А ти как си?-попитах я и отпих от уискито..Беше чудесно..
-От много време не сме се виждали..Липсваше ми...-Отново я прегърнах..Не можех да и се нарадвам..
Kaya Lourence
Kaya Lourence

ПисанеЗаглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33   Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 EmptyПет Апр 01, 2011 4:34 am

-Аз съм в чудесна форма. Преди малко бях тръгнала на пазар ,но неможах да избера нищо хубаво за гардероба си защото ми беше скучно сама.-намръщих се леко.
-И ти ми липсваше Линдзии.-прегърнах я и отпих от уискито беше доста ободряващо.
Бях купила 2/3 блузи и бръкнах в една от торбите.
-Виж какво си взех. Да знам не е койзнае колко хубава , но нали ти казвам нямаше кой да ми дава мнението си.-засмях се.
Lindsay Fawn
V.I.P.
V.I.P.
Lindsay Fawn

ПисанеЗаглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33   Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 EmptyПет Апр 01, 2011 4:56 am

-Защо не ми се обади да дойда с теб..-казах леко нацупено..Обожавах да пазарувам с нея..Тя извади нещата които си беше купила и ми ги показа
-Много са хубави..и имаш чудесен вкус-потупах я по рамото,за да я успокоя..
-Но разбира се за да не ти е скучно следващия път ще ме вземеш ли със себе си-бях обедена,че следващия път може да е утре или след 2-3 дена
Kaya Lourence
Kaya Lourence

ПисанеЗаглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33   Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 EmptyПет Апр 01, 2011 5:08 am

-Ами незнаех дали ще искаш или нещо такова.-засмях се и след това се почувствах неловко за дето не съм я поканила с мен.
На Линдзи и харесаха нещата които бях купила.
-Благодаря, но не мисля че са чак толкова хубави.-поклатих глава и отпих от уискито.-Сигурно утре или другиден ще ходя за нови тогава ще дойдеш ли с мен за да не купувам боклу както днес?-усмихнах се.
Lindsay Fawn
V.I.P.
V.I.P.
Lindsay Fawn

ПисанеЗаглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33   Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 EmptyПет Апр 01, 2011 5:40 am

-Разбира се -усмихнах се и и стаснах ръката..Докъто седяхме и си говорехме сладки приказки телефона и звънна...Тя вдигна и говори около 5минути..След като се върна каза,че се налага си си тръгва..Не попитах какво е станало,за да не съм нахална...Изпратих я до вратата..
-Чао..Венсии..обади ми се-прегърнах я и тя си тръгна..Заключих вратата и седнах обратно на канапето..Отново останах сама.
Lindsay Fawn
V.I.P.
V.I.P.
Lindsay Fawn

ПисанеЗаглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33   Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 EmptyВто Апр 05, 2011 3:43 am

Моята стара приятелка Кендра ми се обади,че идва в града и може да остане за постоянно..Аз и предложих да остане вкъщи и я чакх да пристигне..Докъто чаках си сипах една студена бира.Седнах на канапето и включих телевизора..Прещраквах каналите докъто се спрана нещо интересно..Чух,че се звъни на вратата...Побързах да и отворя,защото бях сигурна,че е тя нямаше кой да дойде друг..освен нея..
-Здравей-поздравих я и я прегърнах..
Івлизай.-взех едната чанта и и показах стаята..Тя остави чантите и слязохме долу в хола..Сипах и на нея бира и седнахме на канапето...
-Е как си?Какво става с теб?-разказвай..Усмихнах се и жадно отпих една голяма глътка...
Кендра Уилкинсън

Кендра Уилкинсън

Брой мнения : 135
Име на героя : Кендра Уилкинсън

ПисанеЗаглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33   Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 EmptyВто Апр 05, 2011 3:57 am

- Какво да става. Животът при мен си върви горе долу добре . Преди 2 седмици имах нова фотосесия, защото снимахме най - новия филм, който ще излезе в кината след 3 месеца. Преди 2 дена получих покана да участвам в нов любовен сериал с участието на Джони Деп...
- Наистина ли? - възкликна Линдзи, защото това и беше любимият актьор.
- Да. Но като прегледах сценария има много сцени, в които има целувки и т.н. Казах на Джоузев и незнайно защо той започна да ми вика да ми се кара. Дори ми забрани да участвам във филма. Заплаши ме, че ще скъса с мен ако го направя...
Изведнъж от лицето ми текна една сълза... Линдзи започна да ме утешава.
Lindsay Fawn
V.I.P.
V.I.P.
Lindsay Fawn

ПисанеЗаглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33   Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 EmptyВто Апр 05, 2011 5:44 am

Тя започна да ми обяснява и беше доста интересно,но когато стигна до частта с гаджето, и че той не и дава да участва в филма..Една сълза текна от окото и
-Милаа не се тревожи-прегърнах я силно и я погалих по косата.
-Всичко ще е наред,но не го ли познаваш той е малко евнив щ
е му мине..-Намигнах и и избърсах сълзите и...
-Пийни си малко бира..Хай..Всичко ще е наред..-тя взе бирата и отпи една глъдка...
-Ако нещо аз ще говоря с него-усмихнах се..И извадих една кутия с цигари..
-Искаш ли?-Попитах я и си извадих една...Запалих я и дръпнах силно..
Кендра Уилкинсън

Кендра Уилкинсън

ПисанеЗаглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33   Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 EmptyВто Апр 05, 2011 6:23 am

Взех си една цигара от тези на Линдзи и започнах да пуша, но от главата ми не излизаше името ДЖОУЗЕВ. Изведнъж телефонът ми звънна. Беше той. Дигнах:
- Кажи мили?
- Имам да ти казвам нещо много важно, но искам да се видим в парка утре рано сутринта в 9 часа.
Аз затворих телефона и казах на Линдзи какво е станало.
- Той ще скъса с мен. - казах и. - И без това вчера така ми се развика за филма и ме заплаши.
- Не говори глупости! Може да е за нещо хубаво ще видиш утре като се видите.
- Ти да нямаш пръст в тази работа ? - попитах я.
- Не, но на дали ще скъсате.
След като си поговорихме още малко аз отидох до стаята си, оправих си багажа и легнах да спя, но дълго се въртях в леглото, защото си мислех най - лошото за утрешния ден.
Lindsay Fawn
V.I.P.
V.I.P.
Lindsay Fawn

ПисанеЗаглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33   Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 EmptyВто Апр 05, 2011 7:19 am

Телефона на Кендра звънна..Беше Джоузев каза и че иска да се срещан..Тя се притисни защото си мислеше,че ще скъсат..Минаха десет минути за да я ужещавам,че всичко ще е наред..Най-накрая тя се успокои мако и отида в стаята си,за да си оправи багажа и да поспи..Седях си на канапето,гледах телевизия,пиех бира и пушех,когато чух звуци,идващи от стаята на Кендра..Станах веднага и отидах да проверя какво става..Отворих рязко вратата и я видях съсипана..Цялата беше обляна в сълзи..Седнах на леглото до нея и я прегърнах
-Добре ли си?-попитах,но това беше доста неуместен въпрос,защото я виждах,че не е добре...
-Не се тревожи..всичко ще е наред..Само трябва да се поотпуснеш и за миг да забравиш..-Казах и я погали..Всех сълфетките и и ги подадох..
-Искам само да знаеш,че каквото и да се случи аз ще съм до теб-усмихнах се леко и я прегърнах
-Искаш ли да се поразходим..Да идем в някоя дискотека да се позабавляваме и да флиртуваме с момчетата..После да се приберем с такси пияни и на сутринта да умираме от махмурлук-засмях се и я погледнах
-Искаш ли или сега ще лежиш в леглото и ще плачеш..?-станах от леглото и я дръпнах за ръката
-Хайде да ти изберем някоя секси рокля..знам,че имаш много такива-засмях се и започнахме да търсим в гардероба
Кендра Уилкинсън

Кендра Уилкинсън

ПисанеЗаглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33   Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 EmptyВто Апр 05, 2011 9:38 pm

Ето съмна се. Почти не съм спала. Когато се събудих видях Линдзи да спи до мен. Леко се отместих, видях, че е 10 часа, станах от леглото, преоблякох се, измих си зъбите, сресах си главата и изведнъж телефонът ми звънна. Беше Джоузев. Нещо ми стана. Хванах телефона и го тръшнах на земята. Разпадна се на парченца. Линдзи се събуди.
- Какво стана ? - пита ме с изумение.
- Джоузев ми се обади и виждаш резултата. - казах и и пак се разплаках.
Тя запона както винаги да ме утешава. След половин час отидохме долу и си направихме кафе. Седнахме на масата и започнахме да си говорим за най - различни теми.
Lindsay Fawn
V.I.P.
V.I.P.
Lindsay Fawn

ПисанеЗаглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33   Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 EmptyВто Апр 05, 2011 9:50 pm

БЯх се унесла в дълбок сън когато силен тропот..Събудих се и видях телефона на Кендра на парчета..Тя се разплака и аз отново започнах да я утешавам,че всчки ще е наред..Слязохме долу и аз направих кафе..Седнахме на канапето и започнахме да си говорим
-Какво ще каже днес да напазаруваме?-попитах я и отпих от кефето..исках малко да се расее с шопига
-Може да отидем на спа..Да си направим маникюр,приески да се разкрасим и довечера да извикам приятели и да се позабавляваме-казах и не спирах да се усмихвам
-Имам страхотна идея защо не направим купон..Станах от канапето и извадих телефона си от джоба..Започнах да звъня на познати и приятели...
Кендра Уилкинсън

Кендра Уилкинсън

ПисанеЗаглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33   Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 EmptyВто Апр 05, 2011 10:28 pm

Току що се прибрахме. Още от влизането отидохме в просторния хол на Линдзи, аз грабнах фотоапарата си и започнах да я снимам. След това и тя мен. Настройвахме на самоснимач и се снимахме заедно. Така се бяхме унесли че...
- Кендра ! - възкликна Линдзи.
- Кажи ?
- Погледни навън.
За мое учудване навън беше вечер. Погледнах си часовника и беше 22:35. Не можех да повярвам колко бързо е минало това време. С Линдзи наистина ми е много забавно. Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 1199265026
Lindsay Fawn
V.I.P.
V.I.P.
Lindsay Fawn

ПисанеЗаглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33   Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 EmptyСря Апр 06, 2011 7:17 pm

Станах сутринта и погледнах часовника беше 9:15..Изкъпах се измих си зъбите и сязох долу..Кендря явно още спеше..Не исках да я будя за това и оставах бележка,която гласеше..
Кендра трябва да изляза да свърша малко работа..обещавам,че няма да се бавя..В хладилника има нещо за хапване..Ще се видим по-късно...
Оставих бележката на масата и се облякох..Излязох тихичко и внимателно затворих вратата
Кендра Уилкинсън

Кендра Уилкинсън

ПисанеЗаглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33   Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 EmptyСря Апр 06, 2011 8:04 pm

Събудих се точно в 10 часа. Видях, че на нощното шкафче има бележка от Линдзи, която гласеше, че излиза и че ми е оставила храна в хладилника. Станах, измих се, сресах се, облякох се, слязох до долу и от хладилника си взех само едно шише с мляко и го изпих. Изведнъж получих телефонно обаждане. Бяха от моята агенция. Викаха ме да отида в Чили за да снимаме новия филм. Ами сега ???? Написах бележка на Линдзи и се изнесох.
Тейлър Бангшот

Тейлър Бангшот

Брой мнения : 346
Име на героя : Тейлър Бангшот
Години на героя : 40

ПисанеЗаглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33   Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 EmptyПет Апр 08, 2011 6:21 am

Не си спомням как точно с Мери стигнахме до новата ми къща. Още не се бях нанесъл там и не бях сигурен дали истинската собственичка ще е там. Бях планирал този следобед да си занеса нещата там и да си поговорим за наема с Линдзи, но изглежда щяхме да се запознаем даже по-рано.
Още с отключването на вратата с Мери започнахме да се целуваме страстно и да се притискаме един в друг. Бутнах вратата с крак докато свалях блузата й. Тя преплиташе пръстите си възбудено в косата ми, а аз плъзнах ръка към дупето й като го стиснах силно
Lindsay Fawn
V.I.P.
V.I.P.
Lindsay Fawn

ПисанеЗаглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33   Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 EmptyПет Апр 08, 2011 6:26 am

Мери и още едно момче на име Зак,щяха да се нанесат да живеят при мен..Седях и гледах телевизия,когато чух някакъв шум..Вратата се бутна и реших,че са пристигнали..Отидох да ги посрещна и какво да видя те се натискаха..
-Оуу..-казах малко объркана..
-Ъмм..Здрасти-усмихнах се и по най-бързия начин се оттегли за да не им преча..Седнах отново на канапето и се правех,че гледам телевизия..
Скарлет Грейс

Скарлет Грейс

Брой мнения : 444
Име на героя : Скарлет Грейс
Години на героя : 30

ПисанеЗаглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33   Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 EmptyПет Апр 08, 2011 6:30 am

С Зак не усетно тръгнахме към къщата, в която щвх да се нанеса. Той започна да ме целува пред вратата и след малко влязохме вътре. Той започна да маха тениската ми а след малко от някъде изкочи домакинката на дома. Тя ни погледна странно и ни поздрави.
- Здравей!- отвърнах и я погледнах. Пооправих тенискта, а Линдзи отиде отново в стаята където беше. Обърнах се към Зак и продължих. Тениската вече я нямаше...
Тейлър Бангшот

Тейлър Бангшот

ПисанеЗаглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33   Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 EmptyПет Апр 08, 2011 6:39 am

Мери беше толкова гореща. Продължавах да впивам яростно устни в нейните, а ръцете ми се изкачваха нагоре към бюста й и тогава момичето изстена силно от удоволствие като дръпна главата си назад. Не беше заради мен.
Зад нея, нежно по врата я целуваше Линдзи, също съблякла горнището си. Беше
обвила ръцете си около талията й и ги местеше нагоре надолу по корема й.
После се провряха под сутиена на Мери за една гореща минута и отново се спуснаха на долу
Lindsay Fawn
V.I.P.
V.I.P.
Lindsay Fawn

ПисанеЗаглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33   Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 EmptyПет Апр 08, 2011 6:56 am

Останах за малко на канапето,но понеже не спираха реших да се присъединя...Съблякох горнището и се включих към тяхното забавление..
-Мм надявам се нямате нищо против-засмях се и плъзнах ръцете си по гърба на Зак..Ноктите ми дращека мускулестото му тяло...С другата ръка прокарах пръсти в косата му,докъто той обсипваше Мери с нежни целувки..
Скарлет Грейс

Скарлет Грейс

Брой мнения : 444
Име на героя : Скарлет Грейс
Години на героя : 30

ПисанеЗаглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33   Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 EmptyПет Апр 08, 2011 7:08 am

След малко и Линдзи се присъедини. Зак не спираше да ме целува и гали по тялото. Един стон се появи когата той стигна до гърдите ми, а главата ми се дръпна назад. Зак ме целуваше по шията. Не знаех какво правя. Изправих се и застанах на рамото на Зак, ртакае той да може да стига гушката ми с устни, за да ме целува, а аз бързо хванах Линдзи за врата и я доближих към мен. Започнах да ближа врата и и да я опсипвам с ласки...
Тейлър Бангшот

Тейлър Бангшот

ПисанеЗаглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33   Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 EmptyПет Апр 08, 2011 7:16 am

След малко се озовахме в стаята, която би трябвало да е спалнята ми.
Линдзи ме събори по гръб на леглото, седна на корема ми и започна да ме целува страстно. Не можех да видя какво точно прави Мери, защото черната косата на другото момиче я закриваше, но мисля, че ми свали ризата, защото усетих мокрите й целувки по гърдите си.
След минутка Линдзи се отдели от мен и демонстративно махна сутиена си като го захвърли в другата част на стаята. Не се въздържах и пуснах ръце на гърдите й а с периферното си зрение съзрях как Мери я целуваше по връта
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33   Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Empty

Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33
Върнете се в началото 
Страница 1 от 10Иди на страница : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
 Similar topics
-
» Къщичката на Клоуи Съмърс
» Горещият стол 14.03 - 20.о3 - Тейлър МакКуин.
» Банкова сметка №0039 (Мери Вам Пир)
» Банкова сметка №0011 (Линдзи Лоън)

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: Los Angeles / Лос Анджелис :: Къщите :: Квартал Лонг Бийч-
Идете на: