| Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 | |
|
+4Тейлър Бангшот Кендра Уилкинсън Kaya Lourence Lindsay Fawn 8 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Kaya Lourence All of the famous people of the world
Брой мнения : 617 Join date : 29.03.2011 Име на героя : Kaya Lourence Години на героя : 33
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Вто Май 10, 2011 7:19 am | |
| -Не сериозно къде е трябва да я прибера у тях..-засмях се и погледнах настойчиво но Тейлър така и не ми каза къде е тя.. Сигурно е станало нещо щом той почервеня като домат когато споменах хлапето. -Какво е станало?-попитах.. Той гледаше сякаш беше убил човек..не ми казваше какво е станало , но аз щях да разбера... | |
|
| |
Тейлър Бангшот
Брой мнения : 346 Join date : 18.03.2011 Име на героя : Тейлър Бангшот Години на героя : 40
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Вто Май 10, 2011 7:22 am | |
| Със сигурност нямаше да й споделя какво стана. Да не съм луд? На абсолютно никой нямаше да кажа. Нали можех спокойно да си вляза в затвора!? ...Затвора...Ами ако Ренесме се раздрънка!? Ако полицията е на път? Трябваше да не се панирам, защото Ванеса щеше да извика полиция! -Нищо...казах ти! Тръгна си-отговорих сопнато | |
|
| |
Lindsay Fawn V.I.P.
Брой мнения : 503 Join date : 22.02.2011 Име на героя : Линдзи Лоън Години на героя : 36
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Вто Май 10, 2011 7:29 am | |
| Аз си подреждах и по едно веме Тейлър дойде и ме питаша за тората...Говоре му без да го поглеждам..Да му правя компания ли -Разкарай се..-казах като го погледнах на кръв..Много мразех някой да ме дразни когато работя.. -Ванеса...Искаш ли да спиш у нас днес-отидох при нея и и се усмихнах чаровно с надеждата да се съгласи... -И в прочем видях Ренесме излезе много бързо и се качи в колата..Нес имаш ли номера и? | |
|
| |
Брой мнения : 617 Join date : 29.03.2011 Име на героя : Kaya Lourence Години на героя : 33
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Вто Май 10, 2011 7:35 am | |
| Линдзи ме покани да спя у тях , но все пак Ренсме я нямаше а трябваше да я прибера. -Амии тази вечер няма да мога..съжалявам. Но утре може би.-усмихнах се. Ренсме излязла с някаква кола..къде ли е.. -Ами имам и номера момент...-извадих телефона от чантата си и набрах номера и..Явно беше изключен. Започнах да се притеснявам. -Линдзи сестрати не си вдига телефона..-незнаех как ще реагира затова и го казах спокойно с нежен тон. | |
|
| |
Тейлър Бангшот
Брой мнения : 346 Join date : 18.03.2011 Име на героя : Тейлър Бангшот Години на героя : 40
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Вто Май 10, 2011 7:39 am | |
| -О, нищо й няма!-настоях вече напълно ядосан-Взе си такси, защото й се спеше! СТИГА ТОЛКОВА! Момичетата изглежда се стреснаха от тона ми защото се свиха рязко. Чашата преля. Ренесме това, Ренесме онова. Ааауу горката! И кво може да й стане? Някой да я изнасили!? О, сигурен съм че ще се справи в тази ситуация! | |
|
| |
Lindsay Fawn V.I.P.
Брой мнения : 503 Join date : 22.02.2011 Име на героя : Линдзи Лоън Години на героя : 36
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Вто Май 10, 2011 7:42 am | |
| -Трябва да е станало нещо-изведнъж Тейлър се развика... -Знаех си-казах ядосано и го погледнах..Бях сигурна,че нещо и е напраил..Личеше си..Може да се бяха скара ли или дори по-лошо... -Какво си и направил-казах през зъби..Бях наистина много ядосана..Има нещо и бях обедена..И този път той няма да мине между капките...Щеше да си плати и то доста скъпо... | |
|
| |
Тейлър Бангшот
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Вто Май 10, 2011 7:47 am | |
| -Нищо не е станало!-изкрещях Ванеса отстъпи три крачки назад заради децибелите ми -Ти пък от кога се пишеш за такава сестра!? Може би си наваксваш за годините в които си била пълна кучка!? Защо просто не се застреляш!? Ренсесмеренесмеренесме!!!!! Просто ми писна Линдзи не бе говорила с нея от две години, а сега се правеше на загрижена. Прозираше толкова много... -ЗАЩО НЕЩО ДА Е СТАНАЛО!? | |
|
| |
Lindsay Fawn V.I.P.
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Вто Май 10, 2011 7:52 am | |
| Пълна Кучка..да се гръмна...Той премина всички граници..Излепих му един шамар.. -Мери си приказките-казах тихо но разбираемо.. -МОже да не викаш не сме глухи-казах още по тихо..Но когато той се извъртя видях някакво червено петно.. -Какво е това..-докоснах го.. -Кръв?-Малко се стреснах... -Какво си и направил за бога? | |
|
| |
Тейлър Бангшот
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Вто Май 10, 2011 7:56 am | |
| -Нищо не съм направил-заоправдавах се Трябваше да мисля много много бързо. Ако разбереше със сигурност щеше да викне полиция, а Ренесме щеше да признае, че съм пробвал да я насиля. Тя бе непълнолетна! Тоест съм педофил! 10 години отгоре само за това! -Удрах се на вратата на шкафа...-излъгах Хубавото бе, че Линзи веднъж ми разказа, че си бе одрала там също. Бе станала голяма рана и реших да се възползвам | |
|
| |
Lindsay Fawn V.I.P.
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Вто Май 10, 2011 8:01 am | |
| -Не ти вярвам-казах трърдно...Удерил се е на шкафа... -ЛЪЖА!!-ето сега го хванах...Беше свършено с него...Взех един нож от кухнята и зпочнах да го мятам в ръцете си.. -Така..казваш какво си и направили или нечии *топки* хрърчат-казах спокойно и го погледнах.. -Ако не ми признаеш ще те накълцам на парченца..След това се обърнах към Неса.. -Виж ако не ти се гледа не е нужно..-усмихнах се и отново се обърнах към него.. -Е какво решаваш? | |
|
| |
Тейлър Бангшот
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Сря Май 11, 2011 12:40 am | |
| /нали разбираш че в твоя пост нямаше смисъл -.- ние сме на коридора...да не бида тейлър ще те чака да слежеш до кухнята да си вземеш нож и прочие/ Беше брутално смешно как си мислише, че е по-силна от мен. Можех с три леки движения да я превърна в инвалид за цял живот, но бях джентълмен и не можех да ударя момиче. Линдзи тръгна към мен с походка всякаш е много печена и започна да развява ножа пред носа ми. За миг вече бях завъртял ръката й и взех ножа. Момичето изпищя от болка. -Хайде да не се правим на интересни, а?-попитах с усмивка на лице | |
|
| |
Lindsay Fawn V.I.P.
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Сря Май 11, 2011 12:57 am | |
| /Не сме ли в хола..И и хола е заедно с кухнята няма врата...Аз мислех,че сме в хола за това...хДД/
Той извъртя ръката ми и взе ножа..Аз се направих,че ме боли и изкрещах... Засмях се самодоволно.. -И аз мога да играя..да не мислиш,че ме заболя...-отново се засмях... -Аз не се правя на интересна...-погледнах го...С хватка,която научих от бившото си гадже го повалих на земята..Взех си ножа обратно и го сложих на гърлото му.. -Казвай какво направи на сестра ми... | |
|
| |
Тейлър Бангшот
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Сря Май 11, 2011 1:27 am | |
| Момичето ме повали на земята и опря острието на ножа в гърлото ми. -Казвай какво си направил на сестра ми!-изсъска тя и напръска цялото ми лице с гадните си лиги -Нищо не съм направил на Ренесме!-извиках Ще ме извинява, но ходя на бокс от 10 годишен! Някаква госпожица ли ще ме набие? С едно лесно движение се прекатурих върху нея и притиснах ръцете й на земята. Линдзи се пробва да се освободи, но не можа. Бях много по-силен от нея. Пробва и да ме рита, но бях твърде далече. -Сега ще се успокоиш ли?-казах и взех ножа от ръцете й Изправих се бързо и най-демонстративно и драматично го счупих на две. | |
|
| |
Lindsay Fawn V.I.P.
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Сря Май 11, 2011 1:33 am | |
| -Добре спокойна съм..-казах и си поизтупах дрехите.. -Изнасили ли я?-погледнах го в очите.. -Не ме лъжи..ако не ми кажеш..ще го науча от нея, а когато го науча от нея ще се обадя на полицията..ако ми кажеш ти няма да се обадя...-погледнах го и наистина бях сериозна.. -ЗНам,че е малко лигава и страхлива,но ще свикне..но ако продължаваш да я притискаш ще те зареже..на искам да се бъркам,но все още е непълнолетна и трябва да я пазя тъй като нямаме родители.. | |
|
| |
Тейлър Бангшот
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Сря Май 11, 2011 1:50 am | |
| -Не съм я изнасилил!-казах То си беше и така. Не я бях насилвал. Бях направил само опит, а това не се брои за изнасилване, нали? -Да падна тук и да не мръдна ако съм я изнасилил!-обявих драматично Всъщност нещата се развиваха добре в моя полза. И Ренесме да беше казала, че съм я насилил щях да искам медицинска експертиза, а тя ще докаже, че детенцитуууу е още детствено и на такава възраст! -Просто не ми пусна и..съм леко ядосан-признах | |
|
| |
Lindsay Fawn V.I.P.
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Сря Май 11, 2011 3:06 am | |
| -Добре вярвам ти..-казах и погледнах надулу... -Но все пак си опитал?Така ли да го разбирам-отново го погледнах.. -Аз съм най-ужасната сестра на света..-седнах на пода и приковах поглед в земята.. -Може би още ме мрази-говорех тихо и натъжено..Този път не се преструвах..наистина съм ужсна -Ти си прав...как така две години не сме общували и чак сега започнах да се грижа за нея...Истината е че през цялото това време наистина съжалявах,че бях изгубила такава сестра и сега се бях прикалено прехласнала за да си я върна...Но не знам дали ще успея.. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Сря Май 11, 2011 4:47 am | |
| Започна голяма и интересна сцена..Линдзи взе нож от кухнята и заплаши Тейлър с рязане на *топки*..Каза ако не ми е приятно да гледам да се махна.. -Оо не това ще е доста интересно..-засмях се. След малко започнах да демонстрират различни хватки и бойни изкуства (така да се нарече)...накрая Тейлър призна че се е опитал да насили Ренесме...Линдзи седна на дивана и започна да се обвинява за случилото се.Седнах до нея на дивана. -Стига.. станалото станало. Никой няма да се обажда на полицията а Тейлър ще си вземе поука от постъпката си...-погледнах го сериозно..- Ам ние много се заговорихме ами къде е Ренесме?-попитах. | |
|
| |
Тейлър Бангшот
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Сря Май 11, 2011 5:53 am | |
| /вземи чети по-внимателно нищо не е признавал!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!/ "О, не е вярно, Линдзи! Ти си най-добрата сестра! Не си искала да се скарате! Не е зависело от теб! О, Линдзи! *гушшш*" А да бе да! Тя сега иска да й съчувствам ли? Ванеса седна до нея на пода и я прегърна нежно. -Оооо...-измънках недоволно-Дали ще успееш? И какво ще направиш? Ще я превърнеш в кучка, която по цял ден се скита по магазините! В това със сигурност ще успееш! Дори успя да я настроиш против мен... Линдзи ме гледаше изключително тъжно, а Ванеса объркано. -Майната ви...И каква поука да си взимам, бе...дори не си спомням името ти!?-казах и затръшнах вратата над стаята си зад себе си | |
|
| |
Lindsay Fawn V.I.P.
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Сря Май 11, 2011 6:52 am | |
| -Ванеса...нямам нужда от съчувствие.. -Тейлър..аз не ходя по магазините...мразя да ходя по магазините...-казах сериозно.. -И ако още веднъм не обидиш....-прекъснах за малко... -Няма да променям нея-последва драматична пауза... -А себе си...-погледнах сериозно...Той тръшна вратата..Аз станах и изтичах след него.. -Даже започвам от този момент...боже какви са тези ужасни дерехи...отивам да се преоблека-обърнах се към Ванеса.. -Чакай...приятно ми е да се започнаем..Аз съм Линдзи...добре дошъл у дома-казах миловидно и подадох ръка с надеждата да ме разбере... | |
|
| |
Тейлър Бангшот
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Сря Май 11, 2011 7:32 am | |
| Писна ми от тези тъпачки. Започнах да крача из стаята нервно. Не стига, че бях тук с тези загубенячки, но и Ренесме напълно ме мрази. Трябваше да й се извиня по някакъв начин. Трябваше да се сдобрим, защото...защото не знаех какво щях да направя. Бях пълен тъпак! Жалък, мазен тъпак! Аз съм слаб! Никога не съм бил силен... Очите ми за сетен път натежаха, а лицето ми се изкриви в нериятна гримаса. Отворих вградения шкаф в леглото. Измъкнах инжекцията подчти напук на всички. Най-много на Ренесме...Целунна ме а после си тръгна. Нарочно ли го направи. Вече инстинктивно и заучено я забих в ръката си, и легнах въху леглото. Така бе много по-добре. Взирах се в тавана, който менеше цветовете си бавно... | |
|
| |
Lindsay Fawn V.I.P.
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Чет Май 12, 2011 5:13 am | |
| Когато отидох при него..Той ме избегна и се махна..Върнах се при Ванеса.. -Той няма да разбере..Той е просто един смотаняк..А доколкото до промяната..Няма да мога..Ще си остана все същата кучка...-засмях се и я прегърнах.. -Сега искам само да си поговоря с Ренесме двете на саме и де се разберем..Знам,че се е опитал да я изнасили..Даже докато купонясвахме видях нещо да пада в басейна..Чудя се какво ли беше..Искаш ли да проверим..-разхождах се около Ванеса и за миг спрях.. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Чет Май 12, 2011 5:24 am | |
| Линдзи говореше несвързани неща за нещо паднало в басейна и ме попита дали искам да отида с нея да проверим. -Всъщност трябва да тръгвам.. Върнах се в хола взех чантата си и тръгнах..
Последната промяна е направена от Ванеса Томсън на Чет Май 12, 2011 5:42 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Тейлър Бангшот
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Чет Май 12, 2011 5:35 am | |
| Много странни светлини летяха из стаята. Най ми харесваше жълтата... И розовичката... Ама и зеленичката не беше лоша... Танцуваха някакъв странен танц около мен. Ту се издигаха високо нагоре и се преплитаха, ту слизаха ниско долу и се прескачаха. Телефона ми извъня и "дотанцувах" до него. Беше Дияна -Ооо, хот мес? Къде си, уаааа?-още не довърших изречението и започнах да се смея -Тейлър, какво правиш!?-гласът и прозвуча както винаги, възмутен и строг -Пуша луличка пълна с тревичкааа...-продължих да се хиля | |
|
| |
Дияна МакКуин V.I.P.
Брой мнения : 500 Join date : 04.03.2011 Име на героя : Диана МакКуин
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Чет Май 12, 2011 5:39 am | |
| Още в мига, в който момичето напусна бара звъннах на Тейлър. Разбира се, бе надрусан и не се учудвах. -Да, това се подразбира.-казах отегчено-А твоето гадже, което си пробвал да изнасилиш... Направих пауза, за да ме прекъсне и да каже:От къде разбра!?, но той не го направи и продължих: -Както и да е...Срещтнах я в един бар. Поприказвахме си и.. Тейлър ме прекъсна грубо: -Какво пи? -Няма значение!-отвърнах ядосано-Утре отиваш да й се извиниш. Беше пияна и нищо чудно да отиде да каже на пресата! Още в девет сутринта ще купиш роза, отиваш до дома й, даваш й я, ще пееш ако трябва, ще й целуваш краката, ще паднеш на колене! Брат ми мълчеше и тук таме хвърляше някой кикот ненамясто. -Разбра ли, Тейлър!? | |
|
| |
Тейлър Бангшот
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Чет Май 12, 2011 6:19 am | |
| -Дияна?-прошепнах притеснено Една от светлинките кацна на носа ми, завъртя се и отново се върна при дружките си -Какво, Тейлър?-звучеше дълбоко иронично -Пърси Джаксън се разхожда по тавана ми...-обявих драматично | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 | |
| |
|
| |
| Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 | |
|