Добре дошли в Stars RPG едно място където мечтите стават реални! Купони, звезди, забавления...изживейте всичко това само при нас!
Надяваме се да се регистрирате и да помогнето за развитието на форума ни!
Добре дошли в Stars RPG едно място където мечтите стават реални! Купони, звезди, забавления...изживейте всичко това само при нас!
Надяваме се да се регистрирате и да помогнето за развитието на форума ни!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Деймън или Стефан (от дневниците на вампира)?
Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 - Page 4 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:06 am by Renesmee

» Познай цвета на очите на следващия.
Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 - Page 4 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:05 am by Renesmee

» Скинс generation 1 или 2?
Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 - Page 4 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:04 am by Renesmee

» Кой номер обувки носи следващия?
Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 - Page 4 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:04 am by Renesmee

» Сам или Дийн (от Свръхестествено)
Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 - Page 4 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:03 am by Renesmee

» Познай любимия герой от Дневниците на вампира на следващия!
Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 - Page 4 EmptyЧет Авг 20, 2015 2:03 am by Renesmee

» Гласувайте за нас!/BG Top and etc./
Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 - Page 4 EmptyВто Юли 28, 2015 7:04 am by Майкъл Слейтър

» Отбор 1 срещу отбор 2
Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 - Page 4 EmptyВто Юни 16, 2015 5:30 pm by Майкъл Слейтър

» На кой подписа от двата предишни?
Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 - Page 4 EmptyВто Юни 16, 2015 5:29 pm by Майкъл Слейтър

Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула

Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm
Top posters
Алисън Хоуп (1388)
Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 - Page 4 Vote_lcapКъщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 - Page 4 Voting_barКъщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 - Page 4 Vote_rcap 
Серина Ван Дер Удсън (1032)
Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 - Page 4 Vote_lcapКъщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 - Page 4 Voting_barКъщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 - Page 4 Vote_rcap 
Renesmee (996)
Ефи Стонем. (692)
Annabelle Carter (680)
Kaya Lourence (617)
Тейлър МакКуин (509)
Lindsay Fawn (503)
Дияна МакКуин (500)
Никол Дж. Стюарт (452)
Vip friends of the forum
Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 - Page 4 3634557V Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 - Page 4 Scaled.php?server=821&filename=2l8x8om
Гласувайте за нас!!!
BGtop
Гласувай за мен в BGTop100.com
Bulgarian TOP

Flag Counter
Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 - Page 4 Flags_0
Статистика
Имаме 365 регистрирани потребители
Най-новият потребител е Melanie.

Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects

Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33

Go down 
+4
Тейлър Бангшот
Кендра Уилкинсън
Kaya Lourence
Lindsay Fawn
8 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
АвторСъобщение
Renesmee
Администратор
Администратор
Renesmee

Брой мнения : 996
Име на героя : Renesmee

Информация за героя.
Семейство: Семейство:: Lindsay Fawn
Гадже: Гадже:: Тейлър Бангшот
БФФ: БФФ:: Серена Ван Дер Удсен

Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 - Page 4 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33   Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 - Page 4 EmptyЧет Апр 28, 2011 7:25 am

Знаех, че Тейлър ме лъже в очите макар и много умела да го прикриваше. Аз нямаше да се оплаша и избягам.
- Чуй ме..
Хванах лицето ме в ръцете си.
- Може да съм наивна, но не съм страхливка, ясно? И не обичам някой да ме лъже в очите най-малкото ти.. Имам ти доверие и искам да знам истината...
Сложих наркотиците на пода до нас и седнах до него. Погледнах го точно в очите. Исках да знае, че може да ми каже всичко..
Върнете се в началото Go down
Тейлър Бангшот

Тейлър Бангшот

Брой мнения : 346
Име на героя : Тейлър Бангшот
Години на героя : 40

ПисанеЗаглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33   Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 - Page 4 EmptyЧет Апр 28, 2011 7:30 am

Но ми има доверие? Но ми има доверие!?!?
Странно, но май го изкрещях на глас, защото момичето ме зяпна стреснато.
-Познаваме се една от час и полувина!-подчти извиках в лицето й колкото и да не исках-От къде знаеш, че можеш да ми имаш доверие!? Аз съм наркоман, за бога!!! Мога да те изнасиля! Да те накарам да проституираш! Да те надрусам! ТИ СИ НЕПЪЛНОЛЕТНА! Всичките ми дейности спрямо теб се смятат за педофилски и ще вляза в затвора. Разбираш ли? Разбираш ли че не можеш да ми имаш доверие? Ти си в дома ми! Той е заключен и е на три километра от близкото населено място. Никой няма дори да те чуе ако реша да ти направя...каквото реша! Ти си малко дете в бърлогата на педофил! РАЗБИРАШ ЛИ?
Неусъзнато я бях хванал за малките крехки раменца и я тресях силно
Renesmee
Администратор
Администратор
Renesmee

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33   Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 - Page 4 EmptyПет Апр 29, 2011 12:55 am

Въреки,че Тейлър крещеше в лицето ми и ми говореше на висок тон вообще не се притеснявах. Просто едно гласче в главата ми ми казваше, че той никога няма да ми нарани. Излушах всичко, което ми казах и замълчах за миг. Може би стояхме в тишина 5 минути.
- Слушай..
Започнах аз.
- Аз просто.. знам, че мога да ти навлеча много неприятности. Знам, че могат да те вкарат в затвора заради мен.
Една сълза потече по бузата ми и аз побързах да я избърша, след това продължих да говоря спокойно.
- Макар и да се познаваме от толкова малко време, аз добре преценявам хората и знам, че ти си добър. Никой човек не е лош, просто живота го е направил такъв. Знам, че ако ти се даде шанс ти отново ще станеш добър човек...
Още една сълза се търкулна по бузата. Вече плачех, но не ми пукаше.
Тейлър Бангшот

Тейлър Бангшот

ПисанеЗаглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33   Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 - Page 4 EmptyПет Апр 29, 2011 5:08 am

Май бях попаднал на някаква избягала от лудницата.
Тя плачеше ли?
Беше много сладка, но...ЛУДАААА!
В този момент страшно ми се прииска да...само за мъничко...мъничко от едното пакетче.
Разтърсих глава всякаш да се отърся от мисълта за прахчето и да се фокусирам върху Ренесме.
-А ти знаеш ли че живота нищо не ми е направил?-ококорих се-Може просто да съм зъл! И защо ти пука?!
Мооооля те не ми казвай че ме обичаш! Ако го каже ще се разпищя и ще извикам полицията!
Renesmee
Администратор
Администратор
Renesmee

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33   Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 - Page 4 EmptyПет Апр 29, 2011 5:17 am

Вече наистина се ядосах.
- Явно на теб не може да се помогне.
Станах и отидох до кухнята. Взех си чантата и започнах да търся нервно телефона си.
- Ох къде си.. къде- мърморех си аз. Трябваше бързо да се махна от тук. Явно Тейлър наистина си беше зъл и не можеше да му се помогне. Намерих телефона си и си повиках такси. Тъкмо когато да кажа адреса на къщата Тейлър се появи в кухнята.
Тейлър Бангшот

Тейлър Бангшот

ПисанеЗаглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33   Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 - Page 4 EmptyПет Апр 29, 2011 5:43 am

-Ренесме?-думите се лееха от устата ми не по моя воля
Тя се завъртя механически към мен.
В очите й ясно се четеше страх и уплах. Каточели бях чудовище от филм на ужасите, което я преследваше.
Или може би бях такова?
Чувствах се прекалено объркан.
Може би наистинаа съм чудовище. Разбриах, че ще й донеса само разруха, но...
-Ренесме...Виж...-заговорих-Не знам...какво искам..
-О, нима?-гласът й прозвуча пълен с отвращение
-Може ли само за секунда...?-взех телефона от ръцете й и внимателно натиснах червеното копче
Renesmee
Администратор
Администратор
Renesmee

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33   Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 - Page 4 EmptyПет Апр 29, 2011 6:16 am

Той взе телефона от ръцете ми и аз не се съпротивих.
- Аз просто исках да ти помогна, а ти как ми се отблагодарявяш? Като ме обиждаш..
Гледах го право в очите. Той изглеждаше сякаш се разкаяваше да нещо. В момента бях толкова объркана.Винаги бях толкова добра с хората, винаги се опитвах да не ги наранявам и потъпквах своите чувства, а те винаги не ми се отблагодаряваха. Търпях толкова години сестра си, търпях родителите ми винаги да ме считат на 2 място. Писна ми, писна ми от всички и от всичко.
Тейлър Бангшот

Тейлър Бангшот

ПисанеЗаглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33   Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 - Page 4 EmptyПет Апр 29, 2011 7:24 am

Въздъхнах тежко.
-Аз се опитвам да ти помогна!-заявих гордо
Момичето ме погледна надсмешливо.
-Ти не можеш да ме познаваш!-заговорих бързо-Знаеш ли как е второто ми име? От къде съм? Къде съм учил? Коя зодия съм? Кой е любимия ми цвят? Любимия ми филм?
Настана напрегнато мълчание.
-Аз със сигурност бих искал да научиш всичко това...и аз искам да науча какво ядеш за закуска, къде живееш, как се казва кучето ти и такива неща, но...-въздъхнах отново-На каква цена? Ти имаш ли на представа на каква цена? Искаш ли въобще да я платиш?
Renesmee
Администратор
Администратор
Renesmee

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33   Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 - Page 4 EmptyПет Апр 29, 2011 7:33 am

На каква цена? Този въпрос ме гризеше отвътре.
- Ти ми кажи първо каква е цената.. защо се мислиш за толкова лош? Ти си много заблуден знаеш ли?
Тонът ми се повиши, но остана равен.
- Щом се мислиш за толкова лош, защо не се промениш?
Тейлър Бангшот

Тейлър Бангшот

ПисанеЗаглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33   Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 - Page 4 EmptyПет Апр 29, 2011 8:05 am

Защо се мисля за толкова лош?
Еми...от къде да започна?
-Еми може би съм наркоман, дилър, преспал с съм цяла Америка, пия, пуша и все такива!
Ренесме ме гелдаше глупаво всякаш не ми вярваше.
-Ти сама можеш да прецениш дали ще харесаш такъв човек, нали? И няма как да се променя...не искам...или няма защо!
Имаше защо и причината стоеше точно пред мен.
Renesmee
Администратор
Администратор
Renesmee

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33   Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 - Page 4 EmptyПет Апр 29, 2011 6:02 pm

Наистина ми стана жал за Тейлър. Явно нямаше много добри приятели.
- Аз просто искам да ти помогна.. вески е имал такива моменти в живота си, дори да не ми вярваш и аз самата. Аз мисля, че ти можеш да се промениш, а колкото до причината просто повярвай, че някой наистина го е грижа за теб.
Седнах на един от столовете и започнах да си играя нервно със гривната си. И какво като Тейлър беше наркоман и дилър, аз вярвах, че той може да промени съдбата си. За момент сигурно съм заприличала на учителка, която го поучава.
Тейлър Бангшот

Тейлър Бангшот

ПисанеЗаглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33   Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 - Page 4 EmptyСъб Апр 30, 2011 6:46 am

Беше напълно невъзможно да се променя.
Хората плащат луди пари за терапии и каквили не анонимни щуротии, а тя си мисли, че просто щраквам с пръсти и всичко е ОК, по-чист съм от сълза!
Въпреки това нямаше какво да добавя към казаното.
Дрънченето на гривните се набиваше като пирон в главата ми.
Исках да чуя какво ще каже Ренесме...
Renesmee
Администратор
Администратор
Renesmee

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33   Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 - Page 4 EmptyСъб Апр 30, 2011 6:25 pm

Настъпи неловко мълчание. Реших, че е време да го прекратя.
- Добре.. Нека започнем първо с това.
Взех едно пакетче дрога и просто го хвърлих в кошчето за буклук.
- Знам, че ще ти е много трудно, но не забравяй, че каквото и да става можеш да разчиташ на мен. Аз няма да те съдя...
Той просто си стоеше и ме гледаше страснато. Знаех, че ще му е много трудно, но това беше единствения начин.
Тейлър Бангшот

Тейлър Бангшот

ПисанеЗаглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33   Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 - Page 4 EmptyНед Май 01, 2011 6:35 am

Добре...
Изгледжа хлапето не знае какво прави.
Да сте виждали продавач на обувки да изхвърля новата колекция на Армани?
Да сте виждали магазинерка да изхвърля пакет с трюфели?
Да сте виждали дилър да изхвърля стоката си?
Но не можех да направя нищо.
Просто стоях и я гледах.
-Знаеш, че там има много от където идват, нали?-попитах шеговито, но пробвах да запазя умопомръчения си вид
Renesmee
Администратор
Администратор
Renesmee

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33   Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 - Page 4 EmptyНед Май 01, 2011 7:32 am

Да сигурно изглеждах глупова и незряло не честно казано не ми пукаше. Явно Тейлър се забавляваше с мен, което леко ме подразни.
- Добре..
Не знаех какво друго да кажа.
- Всеки пък, коато искаш да си вземеш нова доза си спомни за мен. Спомни си за това как едно момиче, която познаваш от 2 часа иска да ти помогне. Спомни си Ренесеме..
Е надявах се вече тези думи да го трогнат. Ако пък не просто щях да си отидя и да оставя Тейлър да си трови живота.
Тейлър Бангшот

Тейлър Бангшот

ПисанеЗаглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33   Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 - Page 4 EmptyПон Май 02, 2011 1:49 am

"Вече станаха два часа?"
Това си го премълчах, защото със сигурност щях да получа пердах от Ренесме...
Дързост и красота започваше, а аз се помотквах тук...
Интересното бе че чак сега усъзнах нещо много странно и то бе че нищо в мен не искаше да взимам наркотици. Нямах нуждата да ги взимам.
Бях като онези мацки, които се насилваха да пушат цигари, за да са интересни и имитират, че са закоравяли пушачки.
Аз исках да взимам доза, нямах потребност от такава.
Ренесме бе застанала пред мен в целия си ръст и ме гледаше чакайки отговор.
Дръпнах я за ръката съвсем леко и тя седна на пода до мен.
-Свърши ли вече?-попитах сдържано
Renesmee
Администратор
Администратор
Renesmee

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33   Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 - Page 4 EmptyПон Май 02, 2011 2:03 am

Много се ядосах. Свърши ли вече? Очаквах отговоро като "Добре" Или нещо подобно.
- Да свърших тук..
Станах вече трябваше наистина да си ходя. Явно Тейлър нищо не беше разбрал от думите ми. За него бях като луда, е може би бях, защото се занимавах с него. Единственото, което ме мъчеше е, че нямаше как да си тръгна, ако той не искаше да ме закара. Не знаех точния адрес на къщата..
- Ще ме върнеш ли обратно до центара?
Тейлър Бангшот

Тейлър Бангшот

ПисанеЗаглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33   Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 - Page 4 EmptyПон Май 02, 2011 3:50 am

А, да бе! Допреди две секунди ми изнасяше реч и нищо...интересно като за мен не се бе случило!
-Еми..не...-отговорих
Настана мълчание, в което просто стояхме и се гледахме.
Първа Ренесме го наруши със звънливия си глас:
-Тогава ми кажи адреса!-прикани ме тя-Ще си взема такси.
Прибелих очи.
-Не го знам...-отговорих ледено
Момичето продължи да ме гледа глупаво.
Изгелда и тя осъзнаваше, че се намира на 3 километра от близкия градски транспорт, който и без това нямаше да я закара до никъде.
-Тогава какво?-попита Неси
"Какво ли?"
Приближих се с бавни, умерени стъпки към нея и я притиснах силно в себе си, обвивайки ръце около талията й.
-Не знам...-отговорих взирайки се някъде в тавана-Ти какво мислиш да правим докато размишляваме какъв е адреса?
Renesmee
Администратор
Администратор
Renesmee

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33   Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 - Page 4 EmptyПон Май 02, 2011 4:14 am

Тейлър не искаше да ми каже адреса. Сякаш бях някаква играчка с, която можеше да си играе. Той ме притисна в себе си. Не знах какво да правя. Ако се отдръпнех, нямаше да постигна нищо. То нямаше да ми каже адреса и аз щях да си вися тук. Какво искаше да каже с репликата "Ти какво мислиш да правим докато размишляваме какъв е адреса?". Този да не ми правеше предложение за секс? Блъснах го с ръце.
- Знам какво се опитваш да направиш, но няма да го постигнеш. Аз не съм такава..
Аз не бях като сестра ми. Аз бях девствена.. Не в никакъв случай нямаше да му го кажа. На никого нямаше да го кажа.
- Е все някой ще дойде, все пак не живееш сам, имаш и други съквартиранти. Те ще се приберат.. все някога..
Тейлър Бангшот

Тейлър Бангшот

ПисанеЗаглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33   Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 - Page 4 EmptyПон Май 02, 2011 4:50 am

*мдр точно така исках да стане ^^ ренесменцето да се дърпа*
-Навярно...-вдигнах рамене-Имаме цели седем часа в които ще си говорим ли..говорим...
-От къде си сигурен?-попита Ренесме
Демонстративно се отправих към стъклената масичка и театрално вдигнах едно малко листче.
Зачетох възможно най-изразително, имитирайки уж Линдзи, но по-скоро се получи някакъв травестит:

С Мери отиваме на шопинг.
Чакай ни към 9...
Може да отидем и на дискотека, но още не е решено.
Купи мляко ама не от онова, което купи миналия път, защото Мери се обрина.

Линдзи
П.С Включи бойлера, няма топла вода за теб.

-Трябва да купя мляко...-добавих замислено-Е, нищо!
Метнах бележката зад гърба си с услепитена усмивка
Ренесме ме гледаше повече от уплашено.
-Страх ли те е от нещо?-попитах я отново нарушавайки личното й пространство притискайки я към стената.
Очите й се присвиха, а главата й се наклони настрани, пазейки се от злобното чудовище, което дишаше учестено в нежното й лице.
Renesmee
Администратор
Администратор
Renesmee

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33   Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 - Page 4 EmptyПон Май 02, 2011 5:00 am

Тейлър отново ме притисна в стената.
- Гнус ме е от теб.. пусни ме..
С ловко движение отново се отдръпна от него.
- Какво точно искаш от мен? Нали искаше да узнае как се казва кучето ми, какво ям за закуска и теб подобни глупости? Какво се промани?
Трябваше възможно най-бързо да се махна от тук, но не знах как. Огледах се, но всички прозорци и врати бяха затворени. Тейлър не спираше да ме гледа.
Тейлър Бангшот

Тейлър Бангшот

ПисанеЗаглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33   Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 - Page 4 EmptyПон Май 02, 2011 5:11 am

Чувствах се като в някакъв психопатски филм. Първо се сприятелявам с жертвата, а после БАМ!...
Седнах на дивана съвсем спокойно и крастосах крака, и погледнах отново към тавана, показвайки колко ми е все едно.
-Та...Как се казва кучето ти?-попитах едвам сдържайки смеха си
Играех си с нея.
Нямаше и да пробвам да я пипна с пръст, но исках да я видя как се паникьосва...или поне така си мисля.
Махни тази мисъл от главата си! Махни я!
Но как? Каточели тя ме молеше да...гадна мисъл!ГАДНА МИСЪЛ!
Renesmee
Администратор
Администратор
Renesmee

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33   Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 - Page 4 EmptyПон Май 02, 2011 5:19 am

Нямаше да се страхувам.. нямаше да се предам. Ако искаше да ми стори нещо до сега да го е сторил. Усмихнах се фалшиво.
- Знаеш ли какво господинчо може да изглеждам малко и невръсна, но мога да те наритам.. все пак съм роднина на Линдзи, а до колкото знам, тя е много добра в това.
Застан пред него и се правех, че не ми пука, но вътрешно щях да експлонидарм. Щях да се пръсна.. сърцето ми скачаше лудо. Бях толкова раздвоена в момента.
- Не ме е страх от теб..
Излъгах аз и го погледнах право в очите.
Тейлър Бангшот

Тейлър Бангшот

ПисанеЗаглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33   Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 - Page 4 EmptyПон Май 02, 2011 5:32 am

-Наистина ли?-попитах невярващо
Блъфираше и то жестоко.
Погледа й шареше неспирно наляво-надясно и си тактуваше с крак. Това не показваше ли че не я е страх?
-Дай да те видя каква си побойничка.-изправих се пред нея на четири пръста растояние.
Тя не отговори нищо, нито скочи в яростна схватка на живот и смърт с мен.
Погледа й веднага се отклони към земята.
Линдзи си беше побойничка, но въобще не бе силна. Или поне на мен така ми се струваше, защото тренирах доста. Не вярвах това малко дете да може да ме тръшне на земята, нали?
Игричката започваше да ми става все по-смешна. Как се връзваше, че ще й направя нещо или как се преструваше, че не я е страх.
Впих устни жадно в нейните, сграбчвайки я за раменете, за да не избяга.
Прииска ми се да не се правех на такъв идиот преди малко, за да не се отдръпне тя, каквото със сигурност щеше да направи.
И познах.
Момичето започна да ме блъска с безсилните си ,срещу мен, юмручета. Клатеше главата си безспирно на всички страни, а така устните ми попадаха ту на лявата й буза, ту на нейните устни, ту на дясната буза.
Renesmee
Администратор
Администратор
Renesmee

Информация за героя.

ПисанеЗаглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33   Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 - Page 4 EmptyПон Май 02, 2011 5:38 am

За бога, той да ме изнасили ли се опитваше. Е не така си представях първия си път. О какви ги мислех..
- Пусни ме бе кретен!
Ударих го аз и побягнах към другата част на стаята.
- Ти си луд и откачен перверзник!
Развиках се аз. Е признавам, че одевашните целувки не ми бяха точно непритни.. Реснесме спри се! Какви ги мислеше, бе момиче? Сърецето ми стеше да изскочи от гърдите.
- Знаеш ли преди малко, ми стана мъчно за теб, повярвах ти, но сега ме е гнус от теб.. Ти беше прав за себе си.. ти си един наркотилар и педофил. Това си ти...
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33   Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 - Page 4 Empty

Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33
Върнете се в началото 
Страница 4 от 10Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
 Similar topics
-
» Къщичката на Клоуи Съмърс
» Горещият стол 14.03 - 20.о3 - Тейлър МакКуин.
» Банкова сметка №0039 (Мери Вам Пир)
» Банкова сметка №0011 (Линдзи Лоън)

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: Los Angeles / Лос Анджелис :: Къщите :: Квартал Лонг Бийч-
Идете на: