| Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 | |
|
+4Тейлър Бангшот Кендра Уилкинсън Kaya Lourence Lindsay Fawn 8 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Тейлър Бангшот
Брой мнения : 346 Join date : 18.03.2011 Име на героя : Тейлър Бангшот Години на героя : 40
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Пон Май 02, 2011 6:11 am | |
| Да, наистина бях пропаднал и чак сега го разбрах. Момичено побягна към кухнята и затръшна бялата врата зад себе си. Не можеше да я заключи, защото към бравата въобще нямаше ключ. Отправих се обратно към дивана. Беше толкова мила, добра, а аз..аз съм кретеноид! През главата ми мина за секуда, че бях забравил да изключа водата на котлона, но нямаше значение точно сега. Ренесме бе различна от другите момичета. Ако я бях поопознал повече може би щях да се влюбя в нея. Само може би... А сега се показвах като гаден педофил. От кухнята не се чуваше нищо. Станах бавно и мудно се дотътрих до нея. Мудно и дотътрих не са правилни думи...по-скоро тъжно и мрачно. -Ренесме?-казах опирайки дланите си върху вратата-Може ли да поговорим? | |
|
| |
Renesmee Администратор
Брой мнения : 996 Join date : 05.04.2011 Име на героя : Renesmee
Информация за героя. Семейство:: Lindsay Fawn Гадже:: Тейлър Бангшот БФФ:: Серена Ван Дер Удсен
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Пон Май 02, 2011 6:19 am | |
| Всеки момент щях да заплача. Но трябваше да съ сдържа. - За какво искаш да говорим? Пак ще се опиташ да ме изнасилиш ли? Не исках да отворя вратата и нямаше до го направя. Облегнах се на нея и седнах от едната страна. Сложих главата в шепите и зачаках. - Ще чакам тук, докато някого ме потърси.. ако не се прибера в хотела до вечерта все някой ще ме потърси и когато го напарви с теб е свършено. Знаех, че няма полза от заплахите ми, но това беше единственото с, което можех да го задържа. | |
|
| |
Тейлър Бангшот
Брой мнения : 346 Join date : 18.03.2011 Име на героя : Тейлър Бангшот Години на героя : 40
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Пон Май 02, 2011 6:29 am | |
| [b]Какво направих? Как можах? Що за тъпак съм? -Ще поговорим и обещавам, че ще те върна в хотела!-настоях Исках да излезе повече от всичко в момента. Трябваше да й обясня колко съжелявам. То се е видяло, че ще ме намрази...тя вече го прави, и от този факт изключително много ме болеше, но поне щеше да ми е чиста съвестта пред нея. Момичето мълчеше. Изглежда не ми вярваше...И аз не бих си повярвал ако бях на нейно място, честно казано... -Виж...-започнах, а сърцето ми бясно туптеше Беше ме страх за нея. Всякаш исках да я спася от самия себе си. -Ти искаше да ми помогнеш, а аз се държах отвратително...-признах-Не трябваше да правя така. Не заслужаваш такова отношение. Прииска ми се да заплача, представяйки си колко голяма е умразата й към мен, как става все по-голяма като огромен черен балон, който надувах. Какво ли не давах да върна времето и да си бях доготвил шибаните спагети! | |
|
| |
Renesmee Администратор
Информация за героя. Семейство:: Lindsay Fawn Гадже:: Тейлър Бангшот БФФ:: Серена Ван Дер Удсен
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Пон Май 02, 2011 6:39 am | |
| Всеки заслужаваше втори шанс, дори и Тейлър. - Добре.. Отворих враттаа и застанах пред него. - Да наистина се държа отвратително.. Погледнах го парво в очите. - И какво искаш да кажа, че всико е ОК? Да ама няма да ти го кажа.. Виждах, че Тейлър много съжалява и ме трогна. - Добре ще ти дам втори шанс, това ли искаше да чуеш? | |
|
| |
Тейлър Бангшот
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Пон Май 02, 2011 6:53 am | |
| Може би в този момент съм приличал на Дюи от Малкълм, въпреки няма как да съм сигурен в това. Усмихнах се широко и започнах да клатя глава в знак на съгласие. След две секунди бях готов с изключително смешното клатене на главата. За пореден път:мълчание -Сега би трябвало да те закарам обратно, нали?-попитах с горчива нотка Ренесме кимна. -Само още две минути?-примолих се | |
|
| |
Renesmee Администратор
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Пон Май 02, 2011 6:58 am | |
| Щях на прихна от смях вески момент, но се стърпях. Тейлър приличаше на малко момченце. Сякаш за миг забравих какво се опита да ми стори преди няколко минути. - Добре... и какво ще направиш за 2 минути? Седнах на дивана в хола и го погледнах в очакване. | |
|
| |
Тейлър Бангшот
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Пон Май 02, 2011 7:01 am | |
| "Ъъъъ...ще те изнасиля много ясно!?" Тази мисъл ме накара да прихна в лудешки смях. Ренесме ме последва с нейния смях като песен на медено звънче без дори да знае за какво става на въпрос. Седнах до нея без да обръщам внимание, че може би имах само две минути. -Ти какво искаш да правим?-попитах като пробвах да не се усмихвам до уши | |
|
| |
Renesmee Администратор
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Пон Май 02, 2011 7:06 am | |
| - Разкажи ми малко за себе си.. за филма, който снимаш и всичко останало. Усмихнах се аз и за момент ми е прииска да го целуна, но се стърпах. Нямаше да му се дам толкова лесно. - А и може да сипеш нещо да пийнем, защото съм наистина жадна. Отново се засмях звънливо. | |
|
| |
Тейлър Бангшот
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Пон Май 02, 2011 7:26 am | |
| В този миг се чу силен шум. Не мога да го опиша много добре, но в главата ми веднага изникна причината. И двамата за секунда изтичахме в кухнята. От тенджерата с вода се изливаше бяла пияна. Едвам изключих копчето и чух Ренесме да се смее. Взех вече отворения пакет спагети и го изсипах в течността. -Това-посочих тенджерата-бе нарочно! Ренесме се засмя отново. -Така...-закрачих из кухнята, която бе плувнала във вода-За теб никакъв алкохол. Предлагам ти вода...нищо друго няма | |
|
| |
Renesmee Администратор
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Пон Май 02, 2011 7:30 am | |
| - И защо без алкохол за мен? Аз вече съм голямо момиче. Заврътях ес около оста и отново се засмях. - Добре.. добре и с вода ще се задоволя. Тейлър пъхна спагетите в нежрета. - Как ти е второто име? Нали този въпрос искаше да ти задам одеве.. | |
|
| |
Тейлър Бангшот
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Пон Май 02, 2011 7:34 am | |
| -Джон...-казах нехайно режейки моркова на ивици-Тейлър Джон Артър Бангшот. Хвърлих и тях в тенджерата и се залових с тиквичката. Странно как всичко се бе променило коренно за толкова бързо време. Всякаш Ренесме бе забравила всичко магически. -С какво смяташ да се занимаваш след като завършиш университета?-попитах | |
|
| |
Renesmee Администратор
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Пон Май 02, 2011 11:58 pm | |
| - Ще стана адвокат. Казах и не спирах да оглеждам кухнята. Сякаш тук беше изгармяла бомба. Започнах нервно да подреждам. Не знаех нищо къде стои и ги продреждах както на мен ми харесваше. - От колко време живееш в тази къща? Чедух се какви ли са отношенията на Тейлър и Линдзи. Приятелски или нещо повече? Нямаше да се учудя, ако Линдзи го беше прелъстила, на нея никой не и отказваше. Помня когато бяхме във 7 клас харесвах страшно едно момиче на име Зак. Е останах си само с харесването, защото когато Линдзи разбра, че си падам по него реши да ми го отмъкне. | |
|
| |
Тейлър Бангшот
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Вто Май 03, 2011 4:18 am | |
| -Адвокат е супер-поклатих глава-Може да ми водиш делата за наркотици. Момичето не се засмя, а това си бе доста добра шега, но не в походящия момент. -Еми от две седмици...-отговорих на върпоса й като сложих и последната тиквичка във врящата вода-Мисля, че сме готови тук, чистнице... Отправихме се отново към хола. Надявах се спагетите да се получат добре, защото се прехвалих с готвенето си. -А ти не говориш ли със сестра си?-попитах | |
|
| |
Renesmee Администратор
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Вто Май 03, 2011 4:21 am | |
| - Не, не сме си говорили от 2 години. А и нямам желание, ние сме прекалено различни. Само се надявам да не ме завари тук, защото ще стане наистина лошо. Продставях си ако Линдзи ме видеше тук и с Тейлър щеше да ме направи да си говоря сама. Не само щеше да ме изхвърли в два шута, но щеше да направи същото и с Тейлър. - Ти имаш ли братя или сестри? Тейлър седна на дивана , а аз до него. Беше ми приятно в неговата компания. Де да не беше се случвало това преди малко. | |
|
| |
Тейлър Бангшот
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Вто Май 03, 2011 5:58 am | |
| -Да...-отговорих като обвих едната си ръка около ръменете й-Имам по-голям брат-Сам, и по-малка сестра Дияна...но аз все пак съм изцепката на рода... Ренесме се засмя всякаш казвах шега...а то си беше наистина. Не бях говорил с нашите от 7 години. Бяха ме изгонили от къщи заради...моите си проблеми с наркотици, цигари, пиене и жени. Побързах да разкарам тази мисъл, защото започваше да ме боли глава от нея. Залепих устните си плътно до тези на Ренесме. | |
|
| |
Renesmee Администратор
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Вто Май 03, 2011 7:24 am | |
| Двамата се целунахме. - Ето този Тейлър харесвам.. Усещах топлината от тялото ми. Чувствах се вкъщи. - И сега ние какви сме.. просто приятели или нещо повече? Не знаех Тейлър как възприема държанието ми. Не исках да пирбързвам в заключенията. Познавахме се от толкова малко време е вече бях видяла всички лица на Тейрър. Знаех, че е зависим от наркотиците и всичко останало, но просто знаех, че всичко това все някога ще се промени. | |
|
| |
Тейлър Бангшот
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Вто Май 03, 2011 7:38 am | |
| Усмихнах се с онази усмивка, която не правех нарочно, но караше хората да се чувстват неловко. Обвих талията й с ръце и я притиснах по-силно към себе си. -От мен ли зависи?-попитах всякаш аз съм единствения с право на глас в цяла Америка Целуннах я още веднъж имитирайки нейните целувки. -Тогава...Отговор б, предполагам?...-усмихнах се и пак долепих устните си до нейните-До сега не съм се срещал с приятели които се натискат...нали? Всъщност...не се натискахме. Какво беше това? Не беше в стила ми. И какво стана? Познаваме се от едва два часа, а вече си имам гадже. Аз!? Аз си имам гадже!? Бях си обещал да нямам гадже, за да съм волен като птичка, но...с Ренесме положението бе Различно. Беше доста скоро да се каже, но съм сигурен, че мога да се откажа от всичко заради нея. | |
|
| |
Renesmee Администратор
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Вто Май 03, 2011 7:49 am | |
| - Да и аз залагам на него Целунах го отново. Спагетите май бьха готови. Не исках пак да експлодират, за това реших, че ще е добре да кажа на Тейлър. - Спагетите май са готови. Тръгнах към кухнята и бях права, че са готови. Вдигнах капака и подуших аромата, наистина миришеше вкусно. Изведнъж усетих остър глад. - Дано да са толкова вкусни, колкото казваш... | |
|
| |
Тейлър Бангшот
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Вто Май 03, 2011 7:52 am | |
| -Съмняваш ли се?-усмихнах се широко и извадих една от по-хубавите чинии, които Мери не бе потрошила Ренесме ме погледна странно. -Няма ли да ядеш?-попита -Не, не съм гладен...-поклатих глава и започнах да сипвам с някакви странни щипки от спагетите Оставих чинията на плота, а Ренесме бързо седна на високия стол от другата страна и започна лакомо да поглъща пастата. -Как е?-попитах несдържано | |
|
| |
Renesmee Администратор
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Вто Май 03, 2011 7:55 am | |
| - Ами нека помисля.. хм ами липсва ме нещо.. Усмихнах се до уши, а Тейлър ме погледна учудено. - Ами липсва му щипка любов.. Шегувам се много е вкусно. Започнах да ям , а Тейлър не спираше да ме гледа. - Искаш ли.. Напотах малко спагети на вилицата и му подадох в устата. | |
|
| |
Тейлър Бангшот
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Сря Май 04, 2011 12:31 am | |
| -Не, добре съм си-изфифлих изпювайки известно количество спагети от устата си без да искам -Защо?-попита Ренесме -Еми...-усмихнах се злоковно-Знам какво има вътре. Момичето погледна объркано към спагетите спирайки да дъвче, преценявайки дали е вкусила упойващо вещество. -Действието се проявява след 3 часа...-казах-Имаш още 2 часа и 58 минути, в които да поправиш завещанието си като препишеш всичко на мен. Неси хвърли още веднъж преценяващ поглед на яденето и продължи да дъвче. -"Ха-ха"-изфъфли тя-Няма нищо вътре! | |
|
| |
Renesmee Администратор
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Сря Май 04, 2011 12:57 am | |
| - Глупчо! Засмях се и продължих да ям. След няколко минути чинията ми беше празна. - Аз наистина трябва да си тръгвам. Не искам Линдзи да ме завари тук.. Станах от стола и отидох при него. Целунах го нежно по устните и си взех чантата. - Пък и утре рано съм на лекции.. Уточних аз като видях киселата му физиономия. | |
|
| |
Тейлър Бангшот
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Сря Май 04, 2011 5:57 am | |
| Не ми се искаше да тръгва толкова рано. Огледах се и на тоалетката пред огледалото видях тефтера на Линдзи и химикалка. Скъсах един лист и написах телефона си набързо. Подадох бележката на бързо със все същата физиономия на Ренесме и побързах да я прегърна. -Ще се обадиш скоро, нали?-беше литоричен въпрос-Хайде чао. Целуннах я бързо и джентълменски й отворих вратата | |
|
| |
Renesmee Администратор
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Сря Май 04, 2011 7:09 am | |
| Обадих се на едно такси и до няколко минути беше тук. - Ще ми липсваш Целунах го още веднъж и си тръгнах. Качих се в таксито, а то ме зоведе до апартамента ми. Не спирах да мисля за миналия ден и за Тейлър. | |
|
| |
Lindsay Fawn V.I.P.
Брой мнения : 503 Join date : 22.02.2011 Име на героя : Линдзи Лоън Години на героя : 36
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Нед Май 08, 2011 4:14 am | |
| Всичко за Рождения ден беше готово..Сега единственото,което липсваше бяха гостите,но всеки момент трябваше да дойдат..Бях малко нервана и постоянно виках на готвачите и останалите...Исках да бъде идеално...Околко басейна бях включила лампичките и светаха в различни цветове..беше наистина красиво...Сигурно щеше да има много медии,но винаги беше така...Е днес беше рождения ми ден ставах на 23 и наистина се вълнувах...Бях се облякла така... Тортата: Бонбони: | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 | |
| |
|
| |
| Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 | |
|