Кой е онлайн? | Общо онлайн са 69 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 69 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 98, на Съб Окт 12, 2024 2:34 pm |
Гласувайте за нас!!! | |
Flag Counter | |
Статистика | Имаме 365 регистрирани потребители Най-новият потребител е Melanie.
Нашите потребители са написали 21252 мнения in 1206 subjects
|
|
| Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 | |
|
+4Тейлър Бангшот Кендра Уилкинсън Kaya Lourence Lindsay Fawn 8 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Lindsay Fawn V.I.P.
Брой мнения : 503 Join date : 22.02.2011 Име на героя : Линдзи Лоън Години на героя : 36
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Пет Апр 08, 2011 7:25 am | |
| Преместихме се в стаята на Тейлър..Слад няколко минутки нежни ласки свалих сутиена си,а той премести ръцете си въку гърдите ми..След като Мери приключи с ризата му,аз се заех с дънките..Разкопчах колана и ръката ми се плъзна навътре..Прехапах устни..С другата ръка откопчах на Мери сутиена и го дръпнах рязко..Все пак трябваше и с нейния да се приключи..Свободната ми ръка се плъзна по гърба и слеза надолу по кръста... | |
| | | Скарлет Грейс
Брой мнения : 444 Join date : 19.03.2011 Име на героя : Скарлет Грейс Години на героя : 30
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Пет Апр 08, 2011 7:33 am | |
| След малко се озовахме в някаква стая. НАбързо свалих ризата на Тейлър, а Линдзи ми свяли сутиена,а с дръгата си ръка свали днките на Тейлър. Покачих се нагоре и започнах отново да целувам Тейлър. Захапах устните му, за да го заболи. Линдзи се занимаваше с дънките му, а аз не отделях устните си от неговите... | |
| | | Тейлър Бангшот
Брой мнения : 346 Join date : 18.03.2011 Име на героя : Тейлър Бангшот Години на героя : 40
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Пет Апр 08, 2011 7:40 am | |
| Тогава двете момичета се отделиха от мен и застанаха една срещу друга. Точно така, поработете за Тейлър! Двете се залепиха една за друга и започнаха страстно да се целуват като си пускаха ръце. Линдзи мачкаше дупето на Мери, а тя бе вплела пръсти в косите й. Мери събори Линдзи и я възкачи. Започна да я целува още по-страстно и да пипа гърдите и по уникален за мен начин. След това бавно ги облиза като не отделяше поглед от мен. Линдзи се изправи заедно с другото момиче, но този път тя започна да я целува и да пуска език между гърдите й и по шията й. Търкаха се една в дръга полу голи. Докато Мери изнашяше стенания от удовоствия пусна ръката си по дупето на Линдзи под прашките й | |
| | | Lindsay Fawn V.I.P.
Брой мнения : 503 Join date : 22.02.2011 Име на героя : Линдзи Лоън Години на героя : 36
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Пет Апр 08, 2011 7:50 am | |
| С Мери започнахме да се целуваме..Аз я дарявах с нежни ласки..Ръката ми се плъзна по гърба и и започнах да я дращя..Тя викаше от удоволствие... Играта бе забавна и със сигурност ми харесваше...С Мери стнахме от леглото..Аз пуснах музика и започнахме да танцуваме..Тейлър гледаше и не откъсваше поглед..Явно му харесваше,затова не спирахме..Погледнах го перверзно и му пратих една въздушна целувка...Започнах да опипвам мери докъто се клатехме в ритъм с музиката... | |
| | | Скарлет Грейс
Брой мнения : 444 Join date : 19.03.2011 Име на героя : Скарлет Грейс Години на героя : 30
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Пет Апр 08, 2011 7:55 am | |
| Усетих как по гърба ми течаха капки кръв от драскането, но не спирах да танцувам. Погледнах Тейлър и минах покрай него, за да взема дистанционото за телевизора, за да усиля, но в същия момент той ме дръпна и започва да ме опсипва с целувки. След страстните целувки със Линдзи той гледаше неустоимо. Не отлепи устни от мен. Чрез знак казах на Линдзи да дойде при нас... | |
| | | Тейлър Бангшот
Брой мнения : 346 Join date : 18.03.2011 Име на героя : Тейлър Бангшот Години на героя : 40
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Пет Апр 08, 2011 8:47 am | |
| Мери мина покрай мен, за да вземе дистанционното, а аз я докопах и започнах да я целувам. Прекътурих се върху нея не леглото и започнах да обсипвам с целувки шията й...после продължих по-надолу-гърдите, а после бедрата. След това отново се върнах на шията като впих силно устните си в платта й. Линдзи ме избута силно настрани и отново я възкачи като този път постави ръцете й върху гърдите си и започна да облизва страстно устата й и тук-таме захапва устинте й . Това много ме възбуждаше. Пипаха се навсякъде и по всякакъв начин. Бях сгрешил за Мери, не беше мамино детенце. Мери мачкаше силно гърдите на Линдзи, а тя бе впила нокти в сочното й дупе. Дръпнах Мери към мен като се изправих срещу нея. Обвих ръце около кръста й и започнах да я целувам страстно. Усетих как Линдзи пускаше ръце по корема ми и ме целуваше разгорещено по връта. Притиснах Мери към стената по-силно и тя изстена | |
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Съб Апр 09, 2011 6:30 am | |
| Мери отиде да вземе дистанционното,но Тейлър я дръпна и започна да я целува я ми направи знак да отида при тях...Отидох и избутах Тейлър..С Линдзи започнахме да се целуваме и опипваме по цялото тяло..След малко Тейлър я дръпна и започна да я целува..Ръцете ми зашариха по корема му,докъто го обсипвах с нежну целувки по врата..Дръпнах го и той падна на земята..Качих с върху него и стиснах ръцете му..Мери ми помагаше..Двете го държахме силно така,че да не мърда и го опсипвахме с нежну целувки по цялото тяло..Облизах устните му нежно,ръката ми се плъзна по гърдите му и започна да обхожда тялото му,докъто Мери го целуваше.. | |
| | | Тейлър Бангшот
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Съб Апр 09, 2011 6:45 am | |
| Смогнах да се изправя и започнах ненаситно да целувам нежния корем на Линдзи, а тя стенеше от одуволствие. Съборих я на земята и целувката стана още по-страстна. Момичето забиваше ноктите си по гърба ми, а аз не можех да й се насладя. След това се преместих и на Мери като захапвах устните й | |
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Съб Апр 09, 2011 6:53 am | |
| КОгато той се премести на Мери аз се изправих,взех си дрехите: -Хайде играта приключи вие ако искате продължете аз имам нужда от сън..- Усмихнах се и излязох от стаята му..Влязах в моята и си облякох нощницата измих се и си легнах..Включих нощната си лампа и започнах да чета книгата..Бях малко изморена и двамата ми взеха силите.. | |
| | | Скарлет Грейс
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Съб Апр 09, 2011 8:39 pm | |
| Сутринта се събудих на леглото до Тейлър. Бях гола, но той не. Спомних само като Линдзи отиде в стаята си, а аз незнам какво съм правила. Събудих се и го погледнах. Той спеше. Взех чершафа, потника и гащичките, които бяха захвърляни в края на стаята. Тръгнах към банята. Изкъпах се и след малко излязох облечена. Той все още спеше. Чидех се дали съм го правила с него. Обух кецовете си и слязох долу, като бях сигурна, че ще намеря някаква храна. Стигнах до кухнета и се огледах за хладилник. Взех си от там един готов сандвич и отидох на масата, за да го изям. | |
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Съб Апр 09, 2011 8:45 pm | |
| Сутринта се субудих,но бях толкова уморена,че не можех да стана от леглото..Чух шум и реших,че са станали трябваше да им направя закуска...Станх облякок се сресах се и слезнах долу..Заварих Мери да яде сандвич -Добро Утро Мери-отидох до нея и я прегърнах...Зарових в хладилниха и взех сладко намазах и на мен един сндвич и седнха до нея.. -Оправихте ли си багажа..Или бяхте заети с хмм знаеш кое-засмях се.. -Всъщност трябва да ти покажа стаята ти.. | |
| | | Скарлет Грейс
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Съб Апр 09, 2011 8:50 pm | |
| Бях толкова замислена какво е станало, че дори не чух като идва Линдзи. Поздрави ме и прегърна. - Аа здравей и на теб!- усмихнах се, като мислех за вечерта. - Ами да ти кажа честно не омня нищо след като ти изчезна.- казах и се сетих, че получих смс, на който пишеше, че багажа ще ми пристигне с някакво такси. - А колкото до багажа ей сега ще ми го донесат.- казах. Някой звънна, а аз отидох на бързо да отворя. Беше таксито с багажа. Взех багажа си, а щофьорът ми каза, че е латено всичко. Имах 8 куфара сдрехи и тей подобни. - Към стаята!- казах отегчено. Тя дойде и ми помогна да ги вкараме вътре... | |
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Съб Апр 09, 2011 8:57 pm | |
| -Оуу какво ти е нещо не си на кеф..избягваш ли ме?-попитах очудено..След малко някой звънна на вратата беше някакво такси от него Мери извади 8 куфара... -Еха доста нещица,но ще ги съберем,къщата е голяма..Взех няколко къфара и се насочихме към стаята..Влязохме вътре и оставихме куфарите..Започнахме да ги отваряме и да изкарваме нещата -Доста неща са ще ти помогн-усмихнах се | |
| | | Скарлет Грейс
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Съб Апр 09, 2011 9:03 pm | |
| Линдзи тръгна към някаква стая, а аз я последвах. Стаята беше лилава- любимия ми цвят. Оставихме куфарите и започнахме да ги разопаковаме. В два от куфарите имаше само гримове, парфщми...Всичките тях ги подредихме на тоалетката, което беше залепена за една от стените. В банята оставих шампоаните си. Върнах се и преместих до стената празните гуфари. Линдзи вече беше подредила 2-та куфара с дрейите, а аз отидох и и помогнах. След 5 минути бяхме готови. | |
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Съб Апр 09, 2011 9:07 pm | |
| Подредихме набързо куфарите и отново бяхме свободни.. -След като сме готови какво искаш да правим-засмислих се -Сетих се хайде да се лакираме-засмях се ..В последните дни Мери ми стана много добра приятелка и аз го оценявах.. -Или ако н искаш да ле лакираме,можем да да направим купон-замислих се.... -Но дали ще дойде някой? | |
| | | Скарлет Грейс
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Съб Апр 09, 2011 9:12 pm | |
| - Може и да се лакираме и да направим купон!- засмях се и се проснах на леглото. Замислих се и станах. Взех от едно шкавче всичките си лакове, а те бяха към 50. - Ето да се лаираме!- усмихнах се като подадох торбичката към Линдзи. Тя ме погледна странно. - Ъм какво ми има?- казах и се обърнах назад към огледалото. В косата бях като гръмнат бойлер, а надолу си бях наред с изключение, че дрехите ми бяха намачкани. | |
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Съб Апр 09, 2011 9:15 pm | |
| -Купон само двете сега-казах и я погледнах..Намихнах и -Ууу ще се нагримираме,ще се налакираме..ии оо ще сме по бельо-засмях се -Какво ще кажеш-повдигнах вежди -Аа ще си направим и прически..Ще се забавляваме..ще е яко -хайде кажи да,кажи да-започнах да подскачам на едно място и да и се моля.. | |
| | | Скарлет Грейс
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Съб Апр 09, 2011 11:43 pm | |
| - Става!- казах и отидох да взема от тоалетката и гримовите. От единия куфар извадих ролки за коса, лакове и всякакви окрашения за прически. Хвърлих всичко на леглото взех от шкафа си един розов сутиен и розови гащички. Отидох в банята преоблякох се и отново отидох по бельо при Линдзи. Сложих тениската и панталонките и старото ми бельо за пране и извадих един потник от шкафа, на който пишеше "L.A.". Сложих го на леглото и оправих малко косата си... | |
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Нед Апр 10, 2011 12:11 am | |
| Мери извади всички лакове и гримове и ролки за коса..Приготви си тоалета.. -Сега се връщам-казах и изтичах до стаята си..Взех си от шкафа един черен сутиен с дантели и едни черни гащи също с дантели...Отидох при Мери -Как съм-заподскачах и се въртях.. -Тези дрехи не са ти нужни остани само по бельо..-казах на Мери и и намигнах | |
| | | Скарлет Грейс
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Нед Апр 10, 2011 12:14 am | |
| - Окей слънце!- казах и също и намигнах. - Такам аз гримирвам, лакирвам и ти правя прическа, а после ти на мен!- казах без да чакам реакция, д ли може или не. - Какъв цвят лак искаш?- запитах като отворих торбичката и изсипах всички лакове на леглото. - Няма начин да оцапам, а ако стане аз ще си пера спко!- казх и и се усмихнах. | |
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Нед Апр 10, 2011 12:19 am | |
| -Добре-съгласих се а тя ме попита какъв цвят лак искам.. -Нека бъде червен..- Извадих от торбичката един ярко червен цвят..Сложих ръцете си така,че да и е удобно..И Мери започна да лакира дългите ми нокти.. -Спокойно и да оцоапаш,ще о изперем-усмихнах се... | |
| | | Скарлет Грейс
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Нед Апр 10, 2011 12:37 am | |
| Тя избра червен лак. Подаде ми един, а аз започнах да я лакирвам.Завърших с основата и взех един черен. Оцветих на всеки нокет идното му крайче, а след това с бяло направих чертички върху черното. За да ги поокрася още малко с сребристо подчертах десния край.И ноктите й и придобиха елегантен вид - Красавице с ноктите сме готови!- казах. - Довечера ще излизаш ли?- попитах, защото бях измислила нещо за косата й.ноктите:- Spoiler:
| |
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Нед Апр 10, 2011 4:42 am | |
| Мери взе червения лак налакира ме и после с черен,бял и срабрист лак направи окраса..Ноктите станаха чудесни.. -Мерсии Мерии чудесни да-прегърнах я ... -Довечера...ами не знам,защото?-попитах я и не спирах да гледам никтите си... -Хайде сега прическата | |
| | | Скарлет Грейс
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Нед Апр 10, 2011 6:33 am | |
| Много се зарадва на маникюра си. - Добре захващам се!- казах радостно. Линдзи се премести пред огледалото и седна. Косата и беше ляко чуплива. Замислих се. "Все пак трябва да спи с тази прическа. Трябва да е нещо оригинално, но издържливо."Взех четката и сресах косата и. Взех пресаата и изправих идеално косата й. Чрез гребенче топирах част от косата след бритона й, за да добие малко обем. Лакирах я с лак и беше готова. - Готова си бе. Мисля че трябва да стана маникщристка и фризьорка!- самопохвалих се и оправих презрамката на сутияна си, защото се беше откаила.. | |
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 Нед Апр 10, 2011 7:23 am | |
| -Уу чудесно е-тя направи прическата ми..Бях с обен и изправена коса..Тя ме напръска с лак за да издържи по-дълго време... -Оо даа чудесна си-похвалих я и япрегърнах.. -Мисля,че трябва да станеш и гримьорка-засмях се и извадих гримовете.. -Хайдее да видм сега какво ще направиш с грима-засмях се и затворих очи... | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 | |
| |
| | | | Къщичката на Линдзи, Ашли, Тейлър и Мери <33 | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |